Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKozgo, ja teraz miałam 8/9dpo śluz podbarwiony, a następny dzień cień cienia cienia, minimalnie widoczny tylko po kadrowaniu Najmłodszej
Ja weszłam na chwilę na luty i czuję się tam jak na wrześniowkach, także chyba będę raz na killa sprawdzać listę Słoneczka i gratulowaćArashe lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Messenger to mogłoby być za dużo, ciagle by coś przychodziło a jak któraś ma czas to nadrabia zaległości i coś dopisze my właśnie oglądany mecz bo mąż jest wielkim fanem Barcelony
przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa usunęłam facebooka 2msce temu. Wkurzało mnie oglądanie co inne osoby żrą albo w jakiej siłowni są akurat -_-
No i co byłam na czacie to ludzie się na mnie śmiertelnie obrażli. Bo ja mam takie dziwne poczucie humoru i jak ktoś mnie nie do końca zna a nie widzi mojej miny to nie wie czy ja serio się z niego napieprzam czy ogólnie robię sobie jaja z całej sytuacji dla rozluźnienia atmosfery
Także... Przerzuciłam się na stare dobre dzwonienie i spotykanie się twarzą w twarz. Jezu, ale jestem staromodnaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2019, 19:29
Nona, Ani0nka, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ani0nka wrote:My to w maju będziemy ze sobą 10 lat... zaczęliśmy jako dzieciaki, znaczy ja byłam niepełnoletnia a Wy jaki macie staż?
Ani0nka, Pestkaa, Słoneczko12, przedszkolanka:), Arashe, blair., kark lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:My to w maju będziemy ze sobą 10 lat... zaczęliśmy jako dzieciaki, znaczy ja byłam niepełnoletnia a Wy jaki macie staż?
U nas w czerwcu 2 rocznica ślubu A znamy się od 6 lat, poznaliśmy się przez fb ;d Po 8 miesiącach razem były zaręczyny i zaraz planowany ślubAni0nka lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Julia93 wrote:Haha niemożliwe, u mnie prawie identycznie, jesteśmy razem od sierpnia 2017. luty 2018 zaręczyny, kwiecień 2018 ślub Prawie to samo, tylko opóźnienie miesiąc/dwa tyle że starania zaczęlismy od razu, w podrozy poslubnej zaciążyłam, ale niestety nic z tego nie wyszło. Pierwsza ciąża jeszcze przed ślubem, też nieudana ;(
Ani0nka lubi tę wiadomość