Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Olivkowa wspaniale! Piekne foto 🤩
Hahh dziewczyny dzięki za wsparcie no to bede dzialac z tesciami obok, moze przyniosa mi szczescie. Tak naprawde to juz w grudniu tak bylo i dzialalismy, pisalam o tym na watku na różu jeszcze, ale no nie wyszlo. Moze teraz sie uda
Lami bardzo dobrze napisałaśNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti ale endo slabe:( 5mm w 10 dniu cyklu
powiedzial, ze widac ze zaczyna rosnac niby... ale kurcze, miesiac temu mialam w 11 dc chyba z 10mm, nie wiem czemu to az tak sie waha.. moze dlatego powiedzial, ze od nastepnego cyklu letrozol
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Wiki, Nona dobrze prawi, potrzyj dżina w razie czego a happy end ma trafić do dziurki 😁
Z tym mlekiem muszę jakoś rozkminić dobrze, oczywiście plan jest na karmienie piersią ambitny ale tak jak Magda pisała - biorę pod uwagę wszystkie scenariusze i jeśli nie będzie takiej opcji to trzeba jakoś skorzystać z refundacji... Płacić 40zl za puszkę a 10 to jest w miesiącu spora różnica
Lami, pytałaś dzisiaj o kinesiotaping-dopiero sobie przypomniałam :p zobaczymy co we czwartek powie ginka na moje bóle podbrzusza i skurcze - dziś miałam przedsmak tego co będzie się działo,jak mi brzuch stwardniał i podbrzusze zabolało okresowo to się mało nie posikałam z wrażeniaTak więc jak moje bóle to nic strasznego to w przyszłym tyg się okleję, jak się szyjka bedzie szybko skracać to odpuszczę żebym nie musiała się odklejać lada dzień :p
Przedszkolanko, ja mam dziś doła bo pomimo setek zabiegów zapobiegawczych na 100 procent będę miała rozstępy po porodzie, u mnie pojawiają się od razu białe. Mam całe biodra i posladki z okresu dojrzewania ale po brzuchu bym się nie spodziewała... Może nie będą chociaż zbyt widoczne.
Nona a Ty okres dostałaś czy plamisz na razie?
Nona lubi tę wiadomość
-
Wiki - wino i migdały ! Robią cuda
ja tak teraz walczę o żelazo- wołowina,pietruszka, buraki itp
Olivkowa ale super zdjęciagratuluję
co do fit to nie mam wyjścia-w czerwcu wesele siostry,muszę wrócić w pół roku do formy a w sierpniu półmaraton przebiec
Domi ja mam przy pępku już.. na pupie to już miałam,ale tu mnie zszokowały nowe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 21:24
OlivkowaMama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Beti ale endo slabe:( 5mm w 10 dniu cyklu
powiedzial, ze widac ze zaczyna rosnac niby... ale kurcze, miesiac temu mialam w 11 dc chyba z 10mm, nie wiem czemu to az tak sie waha.. moze dlatego powiedzial, ze od nastepnego cyklu letrozol
Wik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Bebilon Pepti i Nutramigen to jest taki syf, że naprawdę daje się to dziecku jak trzeba i nie ma wyjścia, a nie wymyśla, że ma plamy po normalnym mleku. Spróbujcie najpierw jaki to mleko ma smak i jaki skład a później zdecydujcie czy podawać dziecku. Naprawdę da się znaleźć mm z dobrym składem, nie trzeba podawać mieszanki dla alergików, żeby było tanio.
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Powiedzcie mi czy gin przyjmujący na NFZ i prywatnie może wypisać skierowanie na badania na NFZ na tej wizycie prywatnej?? Trochę misz masz ale pewnie będziecie wiedzieć o co chodzi.☺️☺️
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara wrote:Dziewczyny mam pytanie. Powiedzcie mi czy gin przyjmujący na NFZ i prywatnie może wypisać skierowanie na badania na NFZ na tej wizycie prywatnej?? Trochę misz masz ale pewnie będziecie wiedzieć o co chodzi.☺️☺️
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa składzie mleka się nie znam poki co, ale bez sensu dawać zdrowemu dziecku mieszankę dla alergików tak na zdrowy rozum tylko dlatego, że jest tańsze.
Jeśli coś będzie nie tak przy tym specjalnym mleku to już później nie ma co temu dziecku dać.
No nie wiem może mam inny ogląd na sprawę, ale poza szczególnymi przypadkami tych alergii itd., nie widzę powodu, żeby jedzenie dla dziecka było refundowane. Każdy czlowiek na ziemi musi przecież jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 21:56
-
rzepakowepole wrote:Musiałby tę wizytę wpisać jako na NFZ. Może to zrobić, pytanie czy będzie chciał, bo on za te badania płaci. NFZ mu zwraca ale nie dokładnie za badania, raczej mu się to nie opłaca.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściaro, w praktyce rzadko lekarze tak robią niestety.
Rzepakowe, no dobrze mądrego posłuchać, znalazłam ranking z porównywaniem składów. Rzeczywiście są dwa razy tańsze i z dobrym zrównoważonym składem, tyle że mniej popularne... Dzięki! Dobrze się doinformować za wczasurzepakowepole, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:37
-
Domi jak ja musiałam zacząć podawać mm, to byłam tak załamana, że szukałam najlepszego mleka. Ze składów mm mogłabym się doktoryzować. W końcu dawałam (zresztą do tej pory na noc daje) jedno z najdroższych mlek na rynku, bo HiPP. Jego wadą jest olej palmowy, ale to już był kompromis, na który musiałam pójść. Żałowałam, że nie zaczęłam dawać Capricare (kozie), ale dowiedziałam się o nim późno, kiedy córka piła już dużo, a jest mega mega drogie i odpuściłam. No ale ja byłam walnięta, ta cena to chyba w moim pojęciu była jakaś zapłata za to, że nie ogarnęłam kp. ;(
Koszt mm, podobnie jak pampersów (musieliśmy używać Premium Care praktycznie półtora roku, bo wszystko inne powodowało odparzenia), to był jakiś koszmar, poszedł na to majątek. Jak pomyślę, ile byśmy oszczędzili, gdyby się udało kp i gdybym zdecydowała się na pieluchy wielorazowe, to aż mnie trzęsie. No ale co. Chce się dziecku dać to co najlepsze, przynajmniej do jedzenia, skoro nie można dać swojego mleka.Domi_tur, Limerikowo lubią tę wiadomość