Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI co do mleka dla alergików to dopytałam jeszcze koleżanki, która miała duży problem z tym, że dziecko po mm miało duże problemy z brzuszkiem i dostał po dwoch innych mlekach właśnie to mleko pepti dla alergików. Po nim też nie było dobrze i kolejni pediatrzy nie chcieli jej pomóc, bo mówili, że wyczerpane możliwości
dopiero piąty! pediatra pomógł i dobrali inne mleko i było troszeczkę lepiej, bo ona też była zrozpaczona
Nie wiem czy tak źle trafiła na lekarzy, ale to wlasnie jej historia sprawia, że póki można to trzymałbym się tych mlek takich ogolnie dostępnych
Choć zerowy ze mnie ekspert w tym temacie 😂😂😂 a nawet na minusie póki co 🙈 ale sama liczę na kp, najwyżej się dokształce, jak będę potrzebować w kwestii mm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiki, akurat na 10 lipca flo zaplanowało mi pierwszy dzień cyklu, więc chętnie z Tobą wtedy siknę, jak będzie sens. Wiesz, ja lubię tak grupowo ☺
Dzięki Waszym dyskusjom czuję się mądrzejsza w dzieckowych tematach, jak dobrze, że to trafiłam 😍Wik89, madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A co do sportów to od 3 tygodni wzięłam sie za siebie, 3 x w tygodniu basen. Dziś machnęłam 60 basenów 💪ciekawe na ile wystarczy mi motywacji 😂
Cytrynowy sok, Wik89, Nona, przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Dziewczyny a ja mam lekką schizę wiecie na jaki temat? Że po całej nocy jak mam skulone nogi i leżę sobie na kurze, chce mi się rano tak położyć na plecach i się mocno porozściągac, robię to ale bardzo krótko bo mnie ciągnie brzuch 😪 powiedzcie mi ze to jest bezpieczne i jestem małym czubkiem 😂?
-
Monia powodzenia. Pierwsza godzina najgorsza
Anionka myślę że takie lekkie rozciąganie noc złego nie zrobiJa np nie mogę się mocno naciągać bo wtedy mnie skurcze łydek łapią. A jeśli Cię brzuch boli to może nie naciągaj się tak mocno
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Monia już będzie z każdą chwilą lżej
A po wszystkim zalecam duuużo wody bo nie dość że gorąco, to trzeba to wypłukać. Ja jadłam śniadanie od razu po badaniu i do wieczora mnie suszyło.
Z palca mi wyszło 89 niby wtedy, a z krwi 72Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny