Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, o nie
a jak plamienie? Mąż powtarzał badania?
U mnie druga godzina krzywych była gorsza, ale też nie wspominam tego najgorzej. Chociaż z brzuszkiem i w taki upał mogłoby być ciężko. Monia, dasz radę, zaraz koniec 😘
Niezapominajko, w Gdańsku taka lipa z basenami? Pewnie zakładają, że zawsze można popływać w zatoce 😂 dla mnie basen to jedyna akceptowalna forma sportu, a teraz latem to jest super chodzić. Jeszcze kocham jazdę konną, ale wieeeki nie byłam .“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ani0nka wrote:Dziewczyny a ja mam lekką schizę wiecie na jaki temat? Że po całej nocy jak mam skulone nogi i leżę sobie na kurze, chce mi się rano tak położyć na plecach i się mocno porozściągac, robię to ale bardzo krótko bo mnie ciągnie brzuch 😪 powiedzcie mi ze to jest bezpieczne i jestem małym czubkiem 😂?
organizm sam wie, czego mu potrzebaAni0nka lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Nona... trzymam kciuki za lipiec.
Dziewczyny, któraś w końcu musi wziąć mojego brzucha
Hop hop Malinowa gdzie jestes????
Robilas juz bete?tęczova, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:38
-
Nona kurde przykro mi
Jakies zmiany,plany na nastepny cykl ?Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wik, Teczova, testowalabym z Wami gdybym miala normalna owulacje, a tak to pewnie moja data @ wypadnie tydzien pozniej...
Nona -
Mam potwornego dola, nie spalam pol nocy, a jak udalo mi sie zasnac, to snily mi sie same zle rzeczy. Bardzo sie stresuje przed jutrem i nic nie jest w stanie mnie pocieszyc dopoki nie bede miala tego juz za soba. Na dodatek jedziemy dzis zobaczyc mieszkanie... i ten nieszczesny pokoj dla dziecka, ktorego nie ma i byc moze nie bedzie nigdy. Cholerne zycie. -
A ja przekroczyłam magiczną 50 w kg 😁 zaczynamy rosnąć 😋 aktualizacja brzuszkowa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb48423da083.jpg
Niezapominajka2, Cytrynowy sok, OlivkowaMama, Beti82, Szczęściara, alex0806, Dośka, Nona, Ani0nka, Domi_tur, tęczova, Pestkaa, Arashe, madziorek86, Martek&M, przedszkolanka:), Słoneczko123, blair., Lami, Magda - mbc, Malinowa91, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, nie myśl o pokoju w tym kontekście. Pamiętaj, że jak tylko są pieniądze, to warto kupować mieszkanie na wyrost, większe niż w danym momencie jest potrzebne. Kupowanie na styk (jeśli tylko jest kasa, podkreślam), jest bez sensu, bo pokój więcej zawsze się przyda. Tak o tym myśl.
Nona lubi tę wiadomość
-
Meggs, wyglądasz jakbyś się bobu objadła, a nie w 19 tc była
Teraz to już w ogóle mam kompleksy. Ja to zaraz 70 kg przekroczę
Przed samą ciążą ważyłam 60. A teraz to puchnę z powietrza, cellulit się powiększył. Fakt, wszystko to nieważne i dziecko tutaj najważniejsze, ale boję się że później tego nie zrzucę...
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nooo Meggs pięknie ,co mowisz ,ze nie widac jak widac .Poprostu laska jestes i tyle haha
Meggs lubi tę wiadomość