Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, kochana, tak chciałabym Ci pomóc. My w mieszkaniu też mamy "pokój dla dziecka", ale póki co "mieszka" w nim nasze "dziecko" - firma
wierzę, że Ty wprowadzać się będziesz z brzuszkiem, a nawet jeśli zajdziesz w ciążę później to zagospodaruj ten pokój na coś mega przyjemnego dla Ciebie, albo zrób tam mini studio foto. Dobrze, że masz to histero, będzie mogło rozwiać wiele Waszych możliwości. Trzymam tylko kciuki, żeby nie znaleźli tam endomendy. Jak wyniki męża? Strasznie długo czekacie na nie chyba?
Meggs, brak mi słów na to jak ślicznie wyglądasz. A brzuszek cudny!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 13:06
Meggs lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
No wlasnie Meggs, laska jakich malo!
Teczova, robil je rowno tydzien temu, ale odebrac moze tylko osobiscie, wiec musi znalezc czas na wyprawe do Wawy. Wy tez robiliscie te darmowe czy jeszcze nie?
Boje sie wlasnie o endomendę... Ale z drugiej strony ulzy mi w jedna albo w druga strone, bo ciagle slysze tylko, ze mam podejrzenie. Moze cos sie rozjasni.
Jakos sobie musze poradzic z tym pokojem. Poki co stwierdzilam, ze nie chce dzis tam jechac, bo od rana wszystko mnie wyprowadza z równowagi.Meggs lubi tę wiadomość
-
Nona 😞😞😞 ale to początek, wszystko ruszy. Działamy dalej!
Meggs, ślicznotko nasza!❤️
W ogóle trzeba kolejny konkurs wymyślić na dwie krechy. Jak tylko fiorella wystawiła fanta, to szczęściara w te pędy zaszła! Ja choinka nie mam talentów, ale coś będę myśleć.
Nikodemko, pamiętam jak dokładnie tak samo Wam pisałam, że domek, że dwa pokoje będą puste, że jak nigdy ich nie wykorzystamy. W dzień odbioru kluczy widzieliśmy pierwszy raz serduszko ❤️ Wierzę, że nawet jeśli teraz nie potrafisz sie tak nastawić, to po prostu piękne rzeczy posypią się na raz! I to wtedy, kiedy nie będziesz się spodziewać 😘
Byłam u laryngologa we Wrocławiu, przyszłam do rodziców i tu jest tragedia 😲 nic nie pomaga, nie wiem już czy mam siedzieć cały dzień w wannie czy co. Mogłam od razu po lekarzu iść na autobus i jechać do siebie. U nas inna bajka. Rolety zewnetrzne, parter, cień daje budynek na cały ogródek do 14/15, w ogóle nie poczułam jeszcze upałów tam, chyba w mieszkaniu mamy z 23 stopnie, więc prawie jak z klimą, tu chyba 100.
Beti82, Meggs, tęczova, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Monia to właśnie od zbyt długiej przerwy w jedzeniu często się tak robi. Glukozy nie rozumiem bo inne jednostki, ale może któraś takie miała to pomoże;) reszta chyba spoko
U mnie też milion stopni. 2 wiatraki mam w pokoju i się chłodzę. Ale mam okna od zachodu więc umrzeć idzie bo już słońce z tej strony jest ;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kurde ..
No jem normalnie tylko wyczytalam ze 12h od ostatniego posilku robic glukoze ( a dzis czytalam ze 8-12 h a ja glupia 12 robilam i eyszlo nawet więcej) i mialam glod o 17.30 to zjadlam a w labo bylam na glukozie o 6.45 rano .
Kurde dzis zjem normalnie kolo 21 jak zawsze i jutro zrobie mocz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 14:04
-
XxMoniaXx wrote:Kurde ..
No jem normalnie tylko wyczytalam ze 12h od ostatniego posilku robic glukoze ( a dzis czytalam ze 8-12 h a ja glupia 12 robilam i eyszlo nawet więcej) i mialam glod o 17.30 to zjadlam a w labo bylam na glukozie o 6.45 rano .
Kurde dzis zjem normalnie kolo 21 jak zawsze i jutro zrobie mocz. -
Domi_tur wrote:Nie no morfologię można od biedy po śniadaniu zrobić ale glukoza obowiazkowo na czczo
Ale ciezarna nie jestem to sie nie znam
Myslalam,ze macie jakos inaczej -
Meggs wrote:Jejku dzięki dziewczyny, tyle komplementów to ja od męża przez ostatni rok nie usłyszałam co od was 😁 😚 ❤
Nona lubi tę wiadomość
-
Lami, może nie jest to dla dziecka, ale od siebie mogę zaproponować na zachete spersonalizowany notes w ofoliowanej okładce lub obity plotnem, z logiem firmowym lub w wersji prywatnej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4629bddedcd7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b14305e572d7.jpg
Więcej mi się dodac nie chce na zapodaj...Cytrynowy sok, Beti82, Lami, Nikodemka, blair., madziorek86, Pestkaa, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
hahah dziewczyny jestescie kochane z tymi fantami
ale moze cos ruszy w koncu
Lami lubi tę wiadomość