Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mogę uszyć dla kolejnej kocyk albo jakiś rożek;)
W ogóle muszę usiąść w końcu do maszyny i zrobić sobie poduszkę do karmienia, falbankę pod łóżeczko. Bo później już nie będę miała siły. Ale czekam na jakieś chłodniejsze dniI będę wtedy też prasować bo później urlop i będzie początek sierpnia. A ja w sierpniu to już chce mieć torbę spakowaną i czekać
Pestkaa, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami, kochana ja zaszłam ciut szybciej 😂 😂 chyba bardziej za sprawką Alex i jej wirusów. Ale miło że o mnie pomyślałaś.. No trzeba coś zrobić z tym przestojem..
alex0806, Lami lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Haha dla takich fantów spreparuje jakieś 2 kreski i będe udawać ciężarną
już Fiorellowe dzieło mnie do takiej myśli skłoniło
Beti82, blair., Lami, Arashe, Dośka, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
alex0806 wrote:Szczęściaro też tak myślę że to ten euthyrox ;p W razie czego mam jeszcze lamettę ale to może Wiki się przyda
I duphaston!
alex0806, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Hihi, Arashe, ale piękny fant 😍 Musimy te dwie krechy podstępem osiągać 😀
Jak Twoja głowa teraz? Trochę mniej boli?
A to ja Szczęściara jakoś myślałam, że fiorella wystawiła fanta, a Ty za dwa dni krechy wysikałaś 😂 Za dużo tych naszych wspólnych historii i wydarzeń czasami, już się zlewa człowiekowi 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 14:54
Arashe, Szczęściara lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Po,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:38
blair., Meggs, Pestkaa, Niezapominajka2, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Lami boli, ale nie tragicznie, tak, że muszę leżeć i się nie ruszać
Tak to pewnie będzie jutro, bo zwykle 2 dzień mam gorszy.
A Twoja? Już nie boli po tych ekscesach? Swoją drogą opowiadalam mężowi o tym, to byl tak oburzony, że ciężarna i takie cyrki... Że ktoś musi za to odpowiedziec, więc dobrze ze poszła skarga. Twierdzi, że placówki boją się skarg, bo może się to wiązać z kontrola nfz, której się boją.
Tylko proszę się wyrobić z tymi kreskami przed moim porodemprzecież nie może być przestoju
-
Blair, kochana, ja mam przerwę w staraniach, ale, co nietypowe mój mąż nie 😂 skubańcowi udało się chyba wycelować w przeddzień owu i w owu, jest w staraniach lepszy niż ja!
Arashe, Martek&M, Szczęściara, Meggs, OlivkowaMama, blair., madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:38
Nona, blair. lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Gumek juz nie ma hahah
Oby tylko stary nie wyjezdzal nigdzie
Najgorsze te monity bo on mnie na nie zawozi .Ale najwyzej nic nie bede pozniej mowic hahaBeti82 lubi tę wiadomość
Dośka pozdrawiam. U mnie też Afryka... Mam 50 stopni w słońcu... aż mnie cofnęło jak to zobaczyłam...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d357306287b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 15:42
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵