Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik Ty dzisiaj zastrzyk?
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Nikodemko trzymam dzisiaj kciuki za Ciebie! Jesteś dzielna babeczka i dasz radę!! 😘
Anionka myślę, że przeprowadzki i dodatkowe stresy z tym związane nie są dobrym pomysłem na końcówkę ciąży. Takie rzeczy zawsze lubią się przeciągać. Tak jak dziewczyny piszą wytępić mrówy i będzie dobrze! 🙂
Całą noc spałam przy buczącym wentylatorze! 😂Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko jesteśmy z Toba!!😚
Niezapominajko udanego wypoczynku 😊
Anionka u nas w tym roku się pojawiły bo chyba królowa byla.. dziady nie wiadomo skąd przylazły. Ale mieszanka cola+trutka,dobil mąż spirytusem salicylowym i cisza😀
A u mnie dziewczyny studniówka ! 100 dni do porodu 😲😲Dośka, Meggs, tęczova, Lami, madziorek86, Ani0nka, blair., alex0806, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Nikodemko! Jesteśmy z Tobą ❤️❤️❤️
Anionka - nam to nawet w aucie się zalęgły, jeden raz zaparkowane pod drzewem i się dziady wgramoliły. Taka pora roku niestety.
Ale są szybkie sposoby tępienia i nie ma co sobie nw głowę teraz rewolucję życia rzucać, plusów mieszkania tam gdzie teraz jest zdecydowanie więcej niż tych mrówekAni0nka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko kciuki za badanie .
Ja mocz oddany do labo ponownie . mam nadzieje ze teraz juz wyjdzie ok bo sie chyba zalamie.
Chcialam skierowanie od do dermatologa bo mam znamiona i chce je skontrolowac i beda na miejscu i 6.30 czekalam jak kolek godzine w kolejce bedac chyba ok 20sta os9ba a ludzie nie przepuszcza bo lepiej stac i podziwiac brzuch niz pomyslec. Od dzus ja tez zadnej starszej osoby nie puszcze. Trudno m tak sie wkur dzis ze szok.
Jeszcze corce sie lek przeterminowal na drgawki goraczkowe i nawet recepty na okienku nie odbiore jej bo musze ja wziac osobiscie.. Zeby nalapala 1000000 chorob. Bezsens. Jestem dzis chodzacym wkurwem. Czyli dzis bede jezdzic do przychodni 4x . rejestracja, moje skierowanie, recepta corki, moje wyniki. I pol dnia w dupie. ( sorki ale dzis sie fala goryczy przelala u mnie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 08:06
-
Dziewczyny jescze Wam napiszę. Jak prrzed ciąża jeszcze bylam zgrabna i powabna to w gemini kupiłam taki masażer antycellulitowy i wczoraj mi się o nim przypomniało. Wymasowalam po 5 min.kaźde udzisko i poślady,wsmarowałam balsam i powiem Wam +100% do samopoczucia
polecam!
A wieczorem mąź do mnie mowi jak lezałam" a gdzie Twój cellulit? Czemu taka gładka jestes?"😂😂sunshine03, tęczova, madziorek86, Ani0nka, blair., Wik89, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniOnka jak ochloniesz to stres przejdzie
kupcie preparaty na mrówki, to na pewno pomoże. Mam wrażenie, że w każdym domku jednorodzinnym się pojawiają mrówki, więc nie jesteście wyjątkowi
Macie dobre relacje z teściami, owszem remont kosztuje, ale nie musicie przynajmniej pchać się w kredyt na x lat. To są dopiero mega duże koszty i obciążenie. Moim zdaniem to duuuuzy komfort psychiczny, że macie, gdzie mieszkać bez kredytu i sporo tam miejsca dla Was i koszt remontu w żaden sposób by mnie nie odstraszył
Nikodemko kciuki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 08:03
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Kochane, dziekuje ❤️ Z takimi kciukami musze dac rade, oby jeszcze diagnoza byla pozytywna.
Siedze wlasnie na Izbie Przyjec, pierwszy raz w zyciu, totalnie nie wiem o co tu chodzi, a widze, ze wszyscy sa srednio mili, wiec zapowiada sie ciekawy dzien.
Na dodatek strasznie boli mnie zab, a nie moglam wziac nic przeciwbolowego i dentystka nie odbiera od kilku dni. Jak sie w poniedzialek nigdzie nie dostane, to chyba sama sobie go wyrwe :dprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemko, kciuki mocne! 😘
AniOnka, wystraszyłaś się, przejdzie. Teraz rok mrówek. Lepsze one niż osy. Wytepicie i po krzyku. My jak do domu na wsi zajechaliśmy, który raczej nowy jest, bo 10 lat temu murowany, to też wszytko chodziło na czarno. Ale po 2 dniach znaleźliśmy ścieżkę, gdzieś pod listwą podłogową musiały mieć dziurkę, więc zapianowaliśmy i spokój. A mogły siedzieć na dworze, to nikt by im krzywdy nie robił.
Monia, współczuję dnia. Wiem, że łatwo mówić, ale postaraj się nie denerwować 😘
My dzisiaj z Ninką skończyłyśmy 30 tydzień brzuszkowania 😍 I znowu mi się uruchamia ta panika co z 3 tygodnie temu, że nie wiem gdzie ją mam wprowadzać. Że wyjdę ze szpitala z nią na rękach i będzie szloch, bo nie będę wiedziała gdzie jest nasz dom 😂
Więc AniOnka, wybij sobie z głowy przeprowadzki na konie ciąży! Instynkt każe ulepszać to gniazdo, co masz, a nie je psuć i wynosić gałązki na inne drzewa 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2019, 08:54
przedszkolanka:), tęczova, Ani0nka, Domi_tur, Meggs, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Anionka, ja mieszkam w nowym mieszkaniu na 2. piętrze i tez czasem odwiedzają nas mrówki. Znajomych mam na parterze z ogródkiem i gdyby nie płytki na mrówki to by się nie opedzili. Także naprawdę to nie jest wina tego domu ani wylewki ani dziur.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Z tych nerwów zasnęłam. Dziękuję za wszystkie wiadomości i wsparcie Boże jakie to wspaniałe mieć Was... znów zaraz się poryczę ❤️ Kuchnia zagrodzona, mąż wszędzie trutkę wysypał. Poprosiłam siostrzeńca aby mi pomógł i zaniósł pieski do mojej mamy, dopóki nie zrobimy tam porządku i będzie trutka to tam zostaną. Leżę jeszcze w łóżku i boje się spojrzeć teraz na ta kuchnie ale macie racje. Trzeba gówniaki wytępić i remontować pokój. My i tak nie chcemy tu mieszkać na stałe ale jak Alek skończy 2-3 latka to się wyprowadzimy, a może w tym roku jeszcze budowę zaczniemy no działkę mamy niedaleko... jeszcze raz Wam dziękuję
-
Anionka, Ty też może lepiej nie siedź w takim "zatrutym" mieszkaniu. Też nie znoszę wszelkiego robactwa. Brrr... aż mnie dreszcze przeszły jak pomyślałam co rano musiałaś przejść!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”