Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja przy Was jestem wielorybem ;p i albo to przez troszkę mięsnie wyrobione siłowo,albo że druga ciąża albo młody tak rośnie(licze za tydzień na wizycie ok.kilograma) albo po prostu jestem gruba 😂 a ta spódnica mega podkreśla wielki brzucho😀 i cellulit ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/24c181af97a2.jpgPestkaa, Biegającą-mama, Beti82, blair., Szczęściara, alex0806, Dośka, tęczova, Arashe, Ani0nka, OlivkowaMama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Dziekuje wszystkim, ktore pamietaly dzis o mnie.
Dzisiejszy dzień okazal sie trudny i smutny.
Beta nawet nie drgnela, nie zadzialo sie nic.
Kiedys Maz sie śmiał, ze jak nie wyjdzie naturalnie to podejdziemy do in vitro i bedzie upragnione malenstwo... jestesmy juz po II probie, a dziecka jak nie bylo tak nie ma... moze Naszym przeznaczeniem jest bycie bezdzietnym malzenstwem? Nie wiem. Na chwilę obecna resetuje sie.
Kazdej z Was mocno kibicuje.
Ciężarówka życzę lekkich i szybkich porodów.
Gdyby, ktoras miala zyczenie miec ze mna kontakt na fb mozna mnie znalezc np.u Beti lub Przedszkolanki - Justyna M.
Kiedys do Was wroce.
Pozdrawiam Was wszystkie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2019, 20:01
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Przedszkolanko mysle , ze brzuszki mamy podobnej wielkości 😏 I z tym wielorybem to pewnie nie do mnie bo ja już +7 kg 😭
Nona ja nigdy McDonalda nie jadłam , chipsy raz na 10 lat ale te 10 lat minęły chyba dwa dni temu bo od wczoraj już druga paczka hehehe i troxhe zazdroszczę takiego wyjścia chyba za 3 lata będę sobie mogla pozwolić 🤔 -
Malinowa
strasznie mi przykro
nie wiem co napisać... pisz jak tylko czegoś będziesz potrzebować :*
Dzięki dziewczyny
Biegająca u mnie się w czwartek okaże ile na plusie
Ale jak to maka nigdy nigdy?ja rozumiem nie zjeść snikersa czy kinderki ale że maka?
-
nick nieaktualny
-
Malinowa, przytulam Cię mocno mocno ❤ marzenia się spełniają, pamiętaj o tym! Nie ma co się poddawać!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Przedszkolanko, gdzie masz ten celulit? Za uszami?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ale Kochane jesteście! Źeby nie bylo- ja kocham swój brzucho najbardziej na swiecie! Ale wielka jestem porównując do zgrabnej Alex,Biegającej,Anionki no i o Meggs nie wspomne ;p
Teczova Kochana i za uszami bym wynalazla 😀tęczova lubi tę wiadomość
-
Malinowa
tak mi przykro, kiedyś też miałam wyobrażenie o ivf jak Twój mąż, że to już z górki do celu, a dopiero to forum uświadomiło mi, że to nie jest wcale tak łatwo. Oby się Wam udało w końcu.
Piękne brzuszki dziewczynyja od miesiąca praktycznie nie przytylam, może więc chudne po prostu.
Co do Maca to nie znoszę i ostatni raz jadłam za dzieciaka, a w ogóle to kilka razy w życiu może
Ale oczywiście musiałam zjeść kanapkę z pasztetem, pomidorem i majonezemWik89 lubi tę wiadomość