Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A moj stary jak akurat mamy godzine wolna przed tymi rowerami to stwierdzil ze zle sie czuje i musi sie zdrzemnac 😅 super :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 13:44
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:53
Biegającą-mama, Ani0nka, tęczova, Dośka, Beti82, Pestkaa, Słoneczko123, alex0806, OlivkowaMama, madziorek86, Nona, Meggs, Szczęściara, Cytrynowy sok, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko pięknie! Super strój ! Muszę coś takiego znaleźć na polowe lipca ! Tylko u mnie brzuch xxl 😂
My mamy wesele 28 września 🤔 Ciekawe czy sie załapie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 19:45
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Rzepakowe, jak ma w zaleceniach od pani neurolog wpisany krztusiec aceluralny, to mam teraz z tą kartką z konsultacji iść do przychodni do mojej pediatry, czy przed samym szczepieniem pokazać. Bo teraz nie wiem czy samo to zalecenie oznacza, że dostaniemy ją na refundacje?
Ogólnie wszystko z Jerzym dobrze jestem zadowolona z wizyty!
Mamy stosować profilaktykę NDT Bobath.
Cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty i że z Jerzykiem jest ok. Będziecie się rehabilitować prywatnie czy chcesz ogarnąć skierowanie od pediatry? Jak coś to mam ośrodek z dobrymi terminami na cito, dawaj znać. -
Niezapominajko dziurke sobie wykop 😂
Piekny brzusio ❤Pestkaa, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
Magda to dobre wiadomości;) będzie refundacja, zawsze kaska na coś innego się przyda
Niezapominajko ślicznie wyglądasz!
Ja chciałam jutro iść na basen ale mam tylko 2 częściowy strój A dzisiaj nic ciekawego nie znalazłam. Także do wody wejdę sobie w 2 częściowym a później założę koszulkę i do cienia
My już po imprezie. Nie miałam siły siedzieć tam dłużej. Posiedzielismy, trochę pogralismy w takie giga planszówki i na fliperach. Trochę za głośno i za duszno było a do tego bardzo dużo ludzi. To super atrakcja dla rodzin z małymi dziećmi taka impreza firmowa, ale ja odpadlam. Później zakupy na szybko. Kupiłam sobie w końcu staniki. Z miseczki 75B wskoczyłam na 80D już;pCytrynowy sok, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Malinowa, kochana. Na pewno jest Wam dane byc rodzicami i nimi bedziecie, wiem to. Chwile odpocznijcie, ale wroccie do boju. Ta droga jest trudna, ale do wygrania :*
Wik, ladnie daliscie czadu ze staraniami!
Dziewczyny, brzuszki idealne ❤️
Przedszko, ja wczoraj weselnie Nawet nie zrobilismy sobie zdjecia „w calosci”, jakos szybko zlecialo. Nie szalalam na parkiecie, bo mialam dosc mocne plamienia, ale spac poszlam o 5.00 i teraz umieram. Wynajelismy sobie pokoj nad jeziorem do jutra, zeby moc swietowac owulacje. Raz juz „było”, ale podejrzewam, ze to nie koniec :d
Ten usuniety polip dodal mi nadziei, czuje sie jak bysmy zaczynali od nowa. Szkoda, ze nie da sie wiedziec na ile przeszkadzal.fiorella82, Dośka, Biegającą-mama, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Niezapominajka2, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
rzepakowepole wrote:A kolejna wizyta to już będzie szczepienie 5w1? Ja bym po prostu poszła na szczepienie, jeśli wcześniej nie ma innej wizuty, skoro wiesz, że mają wszystkie szczepionki u siebie. Możesz najwyżej przedzwonić i spytać. Oni nic więcej nie potrzebują tylko to skserować i dołączyć do dokumentacji. Tak, ta kartka z zaleceniem wystarczy.
Cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty i że z Jerzykiem jest ok. Będziecie się rehabilitować prywatnie czy chcesz ogarnąć skierowanie od pediatry? Jak coś to mam ośrodek z dobrymi terminami na cito, dawaj znać.
Tak, kolejna wizyta, to już szczepienie, ale przejdę się wcześniej i poproszę o to skierowanie i pokażę zalecenieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 21:53
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Wolałabym skierowanie i ogarnąć to na NFZ. To poproszę o namiary )
Tak, kolejna wizyta, to już szczepienie, ale przejdę się wcześniej i poproszę o to skierowanie i pokażę zalecenie
EDIT: Piszę na Insta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 22:27
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Ja juź leżę meeeega zmęczona! Powiem Wam,że chyba za stara już jestem bo moje dziecko (to nieśmiałe i strachliwe w domu) było królową parkietu z Młodą! A ja ledwo w kościele usiedziałam tak lędźwia bolały.. mały wykopał mnie na sali,że hej! Z Polą dwa tańce i koniec, zadyszka. Masakra,bo jeszcze klimy nie bylo i obie ciekłyśmy. I co najlepsze- mlody ze swiadkiem mi polewali bo nie zauwazyli,ze ja w ciazy 😂😂
Co do samej uroczystości to było bardzo fajnie i wspomnienia rowniez takie będą-zwlaszcza dla Poli😀
To wrzucam jeszcze obiecaną fotkę i polegnę zupełnie 😂
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/77f11d8380aa.jpgAni0nka, Meggs, blair., tęczova, Niezapominajka2, Słoneczko123, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Beti82, OlivkowaMama, Dośka, sunshine03, alex0806, Nikodemka, madziorek86, Szczęściara, Wik89, Lami, Arashe lubią tę wiadomość
-
Ja tam dostrzegłam ten celulit za uszami 😂 Przedszkolanko wstydziłabyś się narzekać na figurę!
Beti82, przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”