Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:No własnie ale ja na bank przez jod mam wyzsze tsh
Endo pierwsza kazala jodid 200 brac w ciazy
Edit moja koleżanka chodzi do tej samej endo i jej przepisała jodid. Też zrobiła eksperyment i jej TSH podnosił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 19:31
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Monia, cudowne wieści z wizyty! No to rośnijcie miarowo i spokojnie 😊
Beti, kciuki za monitoring! Pisz nam od razu co tam wypatrzyli!
Szczęściara, ja zaraz po pozytywnym teście TSH 3,7 ale inne wyniki tarczycowe ładne, niewskazujące na niedoczynność. Zwiekszony euthyrox, za miesiąc 1,6. Więc wróciłam do tamtej dawki, po 2 miesiącach 3,4. Znowu zwiększone i po 2/3 tygodniach 1,8, biorę już do końca wyzszą dawkę, raz jeszcze sprawdzę TSH przed rozwiązaniem. Nie biorę w ogóle pod uwagę, że to może zagrażać dziecku, skoro biorę euthyrox i inne wyniki ok. TSH jest zdradzieckim dziadem, zestresujesz się, zjesz coś i ono skacze.Szczęściara, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Szczęściara wrote:Przedszkolanko tak późno?? Nie mogę sobie przypomnieć jak było w poprzedniej ciąży-dziura w pamięci. Ale wydaje mi się że szybciej słuchają serduszka..
-
Teczova - jutro jedzie, we wtorki jest w Warszawie, nie chcialo nam sie dzis specjalnie tłuc. Modle sie o cud, zeby te uplynnienie bylo normalne.
W szpitalu w moim miescie odeslali dzis w nocy matke z chorym, rocznym dzieckiem do domu, bo stwierdzili, ze to tylko wysoka goraczka i nie maja miejsc na oddziale, bo panuje jakis wirus. Nad ranem zmarlo. Prawdopodobnie przez rotawirusa. To dziecko sasiadki mojej przyjaciolki, mam nadzieje, ze tak tego nie zostawia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 19:39
-
XxMoniaXx wrote:Moze dlatego mi sie nie spieszy do tej poloznej bo byla u nas jak Julka byla mala. Taka srednia, jak do mnie za stara .
-
Lami wrote:Monia, cudowne wieści z wizyty! No to rośnijcie miarowo i spokojnie 😊
Beti, kciuki za monitoring! Pisz nam od razu co tam wypatrzyli!
Szczęściara, ja zaraz po pozytywnym teście TSH 3,7 ale inne wyniki tarczycowe ładne, niewskazujące na niedoczynność. Zwiekszony euthyrox, za miesiąc 1,6. Więc wróciłam do tamtej dawki, po 2 miesiącach 3,4. Znowu zwiększone i po 2/3 tygodniach 1,8, biorę już do końca wyzszą dawkę, raz jeszcze sprawdzę TSH przed rozwiązaniem. Nie biorę w ogóle pod uwagę, że to może zagrażać dziecku, skoro biorę euthyrox i inne wyniki ok. TSH jest zdradzieckim dziadem, zestresujesz się, zjesz coś i ono skacze.
11.2015 pjp(*)
przedszkolanka:) wrote:W pierwszej ciąźy -prowadzilam prywatnie- nie miałam w ogóle słuchanego a w tej na nfz dopiero teraz ,nie wiem czemu tak. W sumie slucham na kaźdej wizycie chwilę to chyba to nie jest takie niezbędne?
11.2015 pjp(*)
nick nieaktualny
-
Monia u nas na wsi było tak,że sama do mnie dzwoniła (nie wiem skąd wiedziała) 2 mce przed i przyjechała na wizytę opowiedzieć o wszystkim itp.a później do Poli.
Teraz nie wiem jak to będzie .
W każdym razie obyś mogła jakąś fajną wybrać,ale jeszcze jest czas
Szcześciara to u mnie na nfz teraz tez tak jest- położna waży, mierzy ciśnienie,wypełnia dokumenty, słucha bicia a później do lekarza się wchodzi a Ty też na nfz? -
[,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:39
-
Mam pecherzyk 20 mm 😍😍😍
W 13 dc glowa naprawiona hahah ciekawe na jak dlugo
Endo 8,2 😍tęczova, Meggs, Domi_tur, Nona, OlivkowaMama, alex0806, Lami, Pestkaa, fiorella82, blair., przedszkolanka:), sunshine03, Słoneczko123, Dośka, Wik89, Magda - mbc, Niezapominajka2, madziorek86, kark zakamuflowany na maksa, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny