Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ta jest nadal bo ja spotkalam w zeszlym tyg w ośrodku. U nas mowili ze tulko ta chodzi di dziecka w naszym osrodku , ewentualnie moge miec ze szkoły rodzenia ale nie chodze.
U nas musisz dzwonic do poloznej jak wroci sie do domu ze szpitala po porodzie.
I tak bylo z Julka a teraz jakies spotkania przed sa .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 20:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e9adea2a771.jpg
Przedstawiam Wam moja przyszla corke 😂😂😂Lami, tęczova, Meggs, Pestkaa, XxMoniaXx, fiorella82, blair., przedszkolanka:), Dośka, Słoneczko123, Wik89, OlivkowaMama, madziorek86, Nona, kark zakamuflowany na maksa, Ani0nka, Niezapominajka2, Arashe lubią tę wiadomość
-
B,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:39
Lami, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Uhuuu, Beti! Dzialajcie ostro!
U mnie dzis juz owulak negatywny, dobrze, ze dzialalismy w sobote i w niedziele, mam nadzieje, ze trafilismyBeti82, Meggs, tęczova, przedszkolanka:), Dośka, Słoneczko123, madziorek86, Arashe, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Beti, no to róbcie piękną córę! 😍 Ale super wiadomości! 😊 Jaka książkowa owu będzie!
Nikodemko, może dzisiaj owulacja? Warto też się poprzytulać z mężulkiem 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 20:43
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Beti (znów napisałam Beto, to musi być znak! Chyba, że oznacza to moje grube palce 😂), prześliczna ta Twoja córka! Po mamusi
Beti82, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:39
Lami, blair., tęczova lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ta jest nadal bo ja spotkalam w zeszlym tyg w ośrodku. U nas mowili ze tulko ta chodzi di dziecka w naszym osrodku , ewentualnie moge miec ze szkoły rodzenia ale nie chodze.
U nas musisz dzwonic do poloznej jak wroci sie do domu ze szpitala po porodzie.
I tak bylo z Julka a teraz jakies spotkania przed sa .XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRzepakowepole jest jakaś strona z lista położnych środowiskowych?
Przez to, ze warszawa to takie wielkie miasto to jest jakas bieda z położnymi. Na grupie warszawskich mam się dowiadywałam to położne przychodzą najczęściej tylko raz i tylko po podpis, ze byly a nic nie pomagaja... czasem w ogole nie przychodzą tylko kaza przyjsc do poradni, bo mowia ze nie maja czasu. Masakra jakas pytalam tez na mojej grupie osiedlowej i nikt mi nic nie polecil. Dostalam jedynie rady, gdzie na pewno nie a tak naprawdę żadnych innych przychodni w okolicy nie mam. Z drugiego końca stolicy też żadna polozna nie przyjedzie.
Więc pewnie będę musiała zamówić sobie jakąś położna za kasę, jak będzie potrzeba