Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Kark, kurna 40 arów 😍 dej no te 10 to się wybuduję obok i będę Ci dzieci pilnować 😁😁😁
Widziałam kota niedaleko miejsca skąd przyniósł je sąsiad! Nakarmiłam małe, i zniosłam w pudle i rękawiczkach. Ustaliliśmy z M, że wieczorem podejdziemy sprawdzić czy są czy piszczą itd. Najwyżej pójdą na noc do garażu i się jutro pomyśli co z nimi, a jak znikną lub nie będą piszczeć to po problemie, bo znaczy, że to matka i była u nich.Domi_tur lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to na razie popralam 56 i 62 po córce, na razie nie kupuje, bo nie wiem co... Z resztą body mam dużo jak się okazało i to uniwersalnych, typowo dla dziewczynki nie pralam na razie i czekam aż będę miała czas pracować. Bo akurat mam urwanie głowy ciągle.
Kark słodkie kocięta ale też bym pewnie się zastanowila co z nimi.
Co do porodu to na razie miałam jeden naturalny i też 40+0
Domi zaraz już w terminieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 19:31
-
.
nasza fura to cybex mios. Tylko nie cytujcie, bo widać trochę J., to później usunę zdj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 10:02
Beti82, Szczęściara, Ani0nka, Domi_tur, Arashe, blair., tęczova, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Domi pięknie marze o takiej sesji
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Dziękuję 😍 zgłosiłam się na Fb do próbnej sesji i miałam ja za free 😁 tylko to są surowe foty prosto z aparatu, a te ładne dostanę w przyszłym tyg 😁 🙈
A co do wózka to nasz jeszcze w kartonie 😂 my kupiliśmy Bebetto Luca bo jesteśmy Januszami i lubimy jak jest tanio a praktycznie 😂
Mam tylko fotę z fragmentem mojego męża 😂
Magda - mbc, alex0806, sunshine03, Beti82, przedszkolanka:), Arashe, blair., tęczova, Szczęściara, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Domi to prawda- zdjęcia boskie!!
Magda czy ten kocyk to bambusowy może?
Kark dziękujemy :* Torba jest z La MilouAni0nka, przedszkolanka:), kark zakamuflowany na maksa lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wózeczki super dziewczyny Magda już może wozić a Ty Domi kolejna do odliczania później największy bum będzie we wrzesniu/październiku chyba
Domi sesja super, widziałam jak jeszcze insta działało. Też macie problem z insta i fejsem? Że zdjęć nie widać?
Domi_tur, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, tak, jest jakas awaria.
Ale zapodaj dziala, to najwazniejsze
Piękne bryki Waszych bobasków, a sesja Domi...😍
-
nick nieaktualnyDomi śliczny wózek nie wiem, jak to się stało, że ja oglądałam inne bebetto i wydawały mi się takie, jak mydelniczka ten, co masz jest super!
myslalam, ze to mi neta jakos tnie, ze te zdjecia na fb i insta sie nie laduja, ale skoro wszystkim to uffDomi_tur lubi tę wiadomość
-
My zamowilismy ten baby design husky 2019. Widziałam na żywo u koleżanki i zadowolona jestem z wyboru ale odbieramy dopiero w połowie sierpnia. Teraz w sumie zostało mi poprasować, zamówić z apteki i kosmetyki, pampersy i wanienka. Przewijak już kupiliśmy w weekend. I tyle. W planach szycie jeszcze i jako że ma być chłodniej te kilka dni to może ogarnę to jutro i w piątek pochwalę się co mi wyszło;)
sunshine03, Domi_tur lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi Wow i to jeszcze nie jest obrobione foto to jestem pod wrazeniem
Super ,pokazujcie wózeczki .Mam jakies zboczenie na tym punkcie chyba hahaha
Bo jakos wózki mi sie najbardziej z dzieckiem kojarza ,ciuszki jak ogladam to juz tak nie.
Ciekawe ktora pierwsza urodzi DOmi czy AnhydraWik89 lubi tę wiadomość