Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine, ten model ma super gondolę - jest duża i głęboka ale składa się na płasko i mozna ją potem trzymać w szafie, pod łóżkiem albo w transporcie nie martwić się o miejsce
Beti a Ty nie stresuj córki jakimiś zastrzykami małża, tylko szukaj różowych wózków 😁🥰Beti82 lubi tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Sunshine, ten model ma super gondolę - jest duża i głęboka ale składa się na płasko i mozna ją potem trzymać w szafie, pod łóżkiem albo w transporcie nie martwić się o miejsce
Beti a Ty nie stresuj córki jakimiś zastrzykami małża, tylko szukaj różowych wózków 😁🥰
Ten sobie juz zaklepałam ( fuujjj )
Odsprzedam Ci pozniej jak bedziesz drugie miala hahahah -
O jaaaaaka piekna córka
Moja ,moja rezerwujemadziorek86, fiorella82, Meggs, kark zakamuflowany na maksa, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi też zdjęcia widziałam, super!
Mała Beti ❤️
Mnie wczoraj w Polo facet przepuścił w kolejce. Kurdupel mojego wzrostu. Ale jak od razu urósł w moich oczach! Wow!
kark zakamuflowany na maksa, przedszkolanka:), Beti82, Lami, Cytrynowy sok, Ani0nka, Szczęściara, madziorek86 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Hej Dziewczyny, Mała Beti cudowna, oby Twoj sen Domi jak najszybciej okazal sie proroczy
Mi kolezanka wczoraj pokazala zdjecie usg z 6-7 tyg ciąży, po poludniu z kolei bawilam sie z moja 1,5 roczna siostra przyrodnia, ktora jest przesłodka, no i nie wiem, moze przez to wieczorem dopadly mnie pesymistyczne mysli znowu, ze jakby sie mialo udac to by juz sie udalo itp ale wiem ze nie moge wpasc w takie smecenie bo to bez sensu, po prostu jestem jakies 5-6 dpo a objawow brak, piersi w ogole sie nie powiekszyly, no i martwi mnie to. Oby wytrzymac jeszcze te 6 dni do testowania
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Hej
Wiki nastaw sie pozytywnie,albo w ogóle. Co mam być to bedzie!
Dzisiaj wizyta😍😍🤗
A ja mam pytanie ,chyba do Biegajacej? Która z Was miała krwiaka we wczesnej ciąży? Moja koleżanka ma 9mm nad maluszkiem który jest wiekowo mlodszy o 6 dni. Wczoraj miala dwa razy lekkie plamienie..Dośka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Przedszko ja miałam krwiaka w 6 tc. Tylko był pod maluszkiem i nie odklejał kosmówki. Jak duży ten krwiak? Mój miał 17x2mm, po tyg miał 8x1mm a po kolejnym tyg nie było po nim śladu. Zalecenia to dupek 2x1 dziennie, przy plamienich 3x1. I duuuużo leżenia. 2 tyg siedziałam w domu i nie za wiele robiłam ale krwiak szybko się wchłonął 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 08:29
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Meggs, mi hematolog od 15 TC (bo tak byłam na wizycie) kazała co miesiąc robić. Ale byłam tylko dwa razy. Za pierwszym razem wynik za niski, od razu dawka do podwyższenia na 0,8. Za drugim razem wynik ten sam, więc miała być podwyższona do 1,0, ale kazała powtórzyć po 2 tygodniach i w tym czasie ze zbyt małej dawki zrobiła się zakrzepica. Za tydzień mam kontrolnego Dopplera, jak nie będzie zakrzepów to schodzę z 2,0 do 1,0 i po 2 tygodniach kontrola czynnika.
Dlatego Meggs, ja bym kontrolowała chociaż raz czy dwa. Już te dwie jednostki więcej heparyny to pikuś przy doświadczeniu moim, że w każdej chwili przez za małą dawkę dziady mogą się zacząć tworzyć. Więc nawet już nie marudzę na to kłucie dwa razy dziennie, przy świadomości, że jak bobma tykającą z tymi zakrzepami łaziłam i mogły się dostać do łożyska.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 08:37
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero