Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami dzięki za info 😊 w poniedziałek mam zrobić morfologię to przy okazji zrobię to anty xa dla pewności dawki. A jaki powinien być dobry wynik ? Wartość coś koło 1? I muszę być 4 h po heparynie? Czy wystarczy 2? Robię zastrzyk koło 9-10 to będę musiała i tak zrobić duzo wcześniej...
Słoneczko wszystkiego co najlepsze dla Ciebie kochana 🥳Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Ja to dopiero we wrześniu zacznę prac i prasować, w ogóle wszystko kupować bo czeka nas 2 miesiące remontów 😱 w weekend mąż sam będzie robił pokój Alusia i salon... także u mnie zostawianie wszystkiego na ostatnia chwile 🙈
Słoneczko najlepszego 🕺🏼🍾🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 09:51
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Sł,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:41
Ani0nka, Słoneczko123, Dośka, Wik89, Lami lubią tę wiadomość
-
Wiki rano musi wskoczyć do przychodni żeby zarejestrować a potem zostać z małą.. Najgorsze to jest to że się nastawialam już na to i mówił że na pewno dostanie wolne a wczoraj mi mówi że nie da rady załatwić.. Eh jeszcze miałam skoczyć do laboratorium bo to już czas najwyższy powtórzyć TSH. Bo trudno mam umówioną wizytę za tydzień ale to bedzie 14+1 nie wiem czy nie przy późno na prenetalne😕😕
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wiki ja polecę do koszul,sukienek i lekkich ciuchów tą reczną parową z lidla. Tak na szybko,dla tych co nie lubią prasować jest super 😊 ale kocyki bawełniane z minky juz nie wyprasuje😂
Trzymam kciuki za poprawe u meza!
Nikodemko a jak Twojego wyniki?
Beti to odliczamy😊
Kark tak mialo byc, dobrze że matka się znalazła;)
Domi o której ktg?Wik89 lubi tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Dołączam do nienawidzących prasować
Myślałam, że ja się wcześnie wezmę za pranie i prasowanie (planuję zacząć w połowie lipca), ale okazuje się, że Pestka mnie wyprzedziła
Co zrobić taki charakter, lubię mieć wszystko poukładane i zorganizowane wcześniej 😂sunshine03 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko wszystkiego najlepszego
Kark dobrze że się mama znalazła;) ty masz swoją gromadkę, a kociaki wrócą do swojej mamy
Ja też nie cierpię prasowania, ale takie słodkie ubranka to chyba będzie przyjemność chyba że zacznę wyć z radości że to robię i nie będę nic widziała ;p A też chce poprasować przed urlopem męża bo później nie ma nas w domu 2 tygodnie. I początkiem sierpnia to ja już chce mieć gotową torbę
Słoneczko123, sunshine03 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Przedszko jadę na 11 na ktg, a potem od 12 przyjmuje doktorek
Ja też jestem lipcowa, mam urodziny 24tego i mój Kurczak też bedzie lipcowy więc mamy prawo eliminować dwie osoby do wyjścia z grupy staraczek 😂 i przejścia oficjalnie na oficjalną fioletową stronę mocy!!! 😁😁😁
Mamy na ten miesiąc dwa swoje typy, ale nie chcemy zapeszać🙈🙈🙈Pestkaa, Beti82, madziorek86, tęczova, Nona, przedszkolanka:), Słoneczko123, Magda - mbc, Wik89, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
Domi, dawaj te typy! Mi to dobrze robi na glowe, nawet jesli nie jestem wsrod nich, to wtedy bardziej wyluzuje
Madziorek, przydaloby sie, zeby w koncu cos ruszylo, bo juz naprawde dlugo trwa ten zastoj...
Przedszko, podobno dzis ma odebrac wynik, ale dziele to na pol, bo wiadomo jak to z nim jest. Dzis nie mogl spac, wydaje mi sie, ze go to mocno stresuje
U mnie na 99% juz po owu, poznaje po sluzie. Mam jakies wyrzuty sumienia, ze te nasze starania byly slabe w tym miesiacu. Do histeroskopii nie bylo seksu wcale, a po tylko 3 razy, no i maz nawalil z piciem wody i acc.
-
madziorek86 wrote:🎂 Słoneczko, 100 lat, 100 lat w szczęściu i radości!!! Spelniaj marzenia jedno za drugim! 🎂
Ja tez lipcowa jestem! 30go mam urodziny o do tego czasu rowniez proszę wszystkie o bukiet z pozytywnych testow obowiązany kokardą tak długą, żeby się zmieścił wszystkie Wasze rosnące bety hihihi
I bez dołków tu dziewczyny, zawsze po owu nadchodzą źle myśli, ale to przecież zupełnie bezpodstawnie! Objawy są tak bardzo subiektywne... Zawsze więcej się ich dopatrywalam w cyklach bez ciąży niż z ciążą... Zagryzamy zęby i czekamy cierpliwie do testowania 🤞🤞🤞🤞🤞
Ja naprawdę czuję, że w tym miesiącu zajdzie dobry transfer na fioletową stronę! Jeszcze nie potrafię wyczuć ile z Was, ale liczę, że jak najwięcej
🤞🙏🎉🎊🤞🙏❤️👌
Madziorek, wystaw wazon na ten bukiet, jak Nona 😂
Beti82, Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Uwielbiam lipcowych ludzi ❤ mój mężulek też lipcowy
Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Niech mi ześlą to dziecko na 2 rocznice ślubu w sierpniu, plisss 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Nona, tęczova, Beti82, kark zakamuflowany na maksa, Domi_tur, Wik89, Arashe, Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Niech mi ześlą to dziecko na 2 rocznice ślubu w sierpniu, plisss 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Nikodemka lubi tę wiadomość
Niezapominajko na 15:30 ale wiecie jak to u mnie- pewnie poślizg bedzie.
Nikodemko na pewno gdzies w srodku się stresuje,ale pewnie się nie przyzna.
Pamietaj,ze czasem wystarczy raz i sie udaje wiec się nie obwiniaj,że slabe starania! -
tęczova wrote:Nikodemko, Ty jesteś wierząca, napisz może maila do sióstr dominikanek z prośbą o przesłanie paska św. Dominika. Przesyłają pasek i modlitwy
Ja ze św. Rita<3tęczova lubi tę wiadomość
-
Teczova, faktycznie, zapomnialam o tym, a kiedys mialam pisac Choc chyba az tak wierzaca nie jestem i nie do konca wierze w ten pasek, ale w modlitwe tak.
Ta moja przyjaciolka u ktorej ostatnio bylam swiadkowa stara sie o drugie dziecko. To dopiero pierwszy cykl, jest 6 dpo i mowi, ze juz czuje, ze jest w ciazy i, ze w pierwszej tez to czula, no zobaczymytęczova lubi tę wiadomość