X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • tęczova Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki, podobno brak objawów to dobry objaw :) mnie obudziły mdłości ale raczej po aperolu 😂
    Słoneczko, wszystkiego co najpiękniejsze na świecie 😘🥳🥳🥳

Lami, Słoneczko123, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Wik89, blair. lubią tę wiadomość

“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :) jak coś to ja czytam tylko nic mądrego nie mam do powiedzenia wiec się nie udzielam 😁

Wik89 lubi tę wiadomość

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko niechcący polubiłam. Trzymam mocno kciuki za koleżankę, oby to tylko chwilowy gorszy czas. I trzymam też za Twoją wizytę!

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    Przedszko ja miałam krwiaka w 6 tc. Tylko był pod maluszkiem i nie odklejał kosmówki. Jak duży ten krwiak? Mój miał 17x2mm, po tyg miał 8x1mm a po kolejnym tyg nie było po nim śladu. Zalecenia to dupek 2x1 dziennie, przy plamienich 3x1. I duuuużo leżenia. 2 tyg siedziałam w domu i nie za wiele robiłam ale krwiak szybko się wchłonął 😊
    Napisała mi tylko,że w 9mm i jest nad maluchem. Bierze od poczatku dupka 3x1. Dzisiaj ze mną wizytuje więc coś wiecej moze się dowie.

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 4 lipca 2019, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko wszystkiego najlepszego!!!!😍😚😚😚😚😚

Słoneczko123 lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezdszko powodzenia na wizycie :) powodzenia też dla koleżanki, mam nadzieje, że obydwie usłyszycie dziś same dobre informacje.

Słoneczko ma dziś urodziny! Kochana wszystkiego najsłoneczniejszego 🌞💛🌻!!! Spełnienia najskrytszych marzeń :*

Jestem na bieżąco, czytam, podziwiam wózki, brzuszki (Domi sztos!), Beti twoją córkę haha :) tylko jakoś testów pozytywnych brakuje... ej ja też mam w lipcu urodziny, jeśli mogę tak samolubnie coś od forum chcieć, to chcę bukiet z pozytywnych testów :D plis!

Też odpalam zaraz żelazko (Lami przybijam piątkę 🖐:)) pralka miała okazję się po raz pierwszy wykazać na programie "ubranka niemowlęce", serio mam taki :P Ostatnio ponarzekałam tutaj, że miałam obiecane ciuszki od koleżanek, a temat się coś rozmył, ale odszczekuję, zostałam wręcz zasypana masą małych szmatek. Zrobiłam mega selekcję, bo to ocierało się o chorobową jednostkę zwaną zbieractwem. Zostawiałam z 1/5 rzeczy a i tak mi się wydaje, że jest tego dużo. Także piorę, prasuję, ogarniam :)

I czy już mogę się witać w 3 trymestrze?? 28 tydz to chyba już! :D

przedszkolanka:), Dośka, Wik89, nick nieaktualny, Cytrynowy sok, blair. lubią tę wiadomość

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pestko ostatnia prosta🤗😍
    Prasujesz juz? Kurcze,jak moje łożysko dzisiaj bedzie dalej zle to i ja sie chyba dolączę..chyba że są chętne,bo nie cierpie prasowac😂😂
    I dziekuje !

Pestkaa, Magda - mbc lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Słoneczko123 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam bardzo 😘

Odezwę się wieczorem ☺

8p3o9jcgjfad2w7g.png
    Mutacja czynnika V Leiden
    Acard + heparyna
    mhsvtgf6ubb0b0nm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko ja w ciąży z Basią miałam 2 krwiaki w 9tc koło malucha 30x10 i 10x10 mm, z daleka od kosmówki. Plamiłam, dupek i leżenie i po 5tyg nie było śladu.
    W tej ciąży krwiak w 12tc 100x25mm w kosmówce, fragment odkleił, krwotoki i zagrożenie poronieniem, dupek, nospa, magnez, prawie 2msce leżenia i zagojony.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koty miauczą, byłam przed labo sprawdzc. Matki u nich nie było, bo są całe z kupska, a matka by je pewnie wylizała 😕
    Kupiłam bebilon 1 w rossmanie, pod gince podskocze do weta, jak jest coś w ich wieku na odrobaczanie (2-2.5tyg zakładam) to chyba zostana, jak nic to po powrocie do domu dzwonimy do schroniska najblizszego.

Ja dziś wizytuje, ale tyle rzeczy ostatnio, że nawet tych emocji nie czuje.

• Nikodemka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat Słoneczko :***
    Wik - widze, ze mamy dokladnie tak samo. Wczoraj mialam zjazd, a dzis postukalam sie w glowe, wzielam w garsc i jest lepiej. Moj nastroj jest chyba zalezny od pogody. Zazdroszcze Ci, ze u Ciebie juz 8dpo, lada moment wszystko bedzie jasne :) A brak objawow, to dobry objaw! U mnie za jakies 4 dni wszystko bedzie jasne. Jak sie zaczna plamienia, bol cyckow i placz, to nie bede sobie robic nadziei.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark samych dobrych wieści na wizycie! :)

Słoneczko wszystkiego najlepszego! Spełnienia największego marzenia, samych radości, zdrówka i wiele uśmiechu 😘🥳

Dzisiaj pierwszy raz od dawien dawna założyłam długie leginsy i rękaw!

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • Pestkaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszko Ty też już na ostatniej prostej :D szok, tak ten czas leci...

Tak, uprasuję, poukładam i gotowe będzie czekać w plastikowym jyskowym pudełku póki co. Na komodę musimy poczekać, bo będzie zrobiona na zamówienie, bo w sypialni jest walka o centymetry... Też nie cierpię prasować!😖 w ogóle mam beznadziejne żelazko, notabene prezent od teściowej :P odkąd nie muszą się prasować do pracy, to trochę miałam psychiczny luz od tego badziewia, ale właśnie pomyślałam, że chcę nowe, porządne na urodziny 😊

Lami lubi tę wiadomość

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj znam te walki o kaźdy centymetr,dobrze że można na wymiary coś zamówić.
    A co do żelazka to samo chciałam napisać ,że mam beznadziejne ale przemilczałam 😂😂

Lami lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za tyle miłych komentarzy 🥰

Słoneczko! Spełnienia wszystkich marzeń ❤️

Ja też dzisiaj idę do gina, pierwszy raz będę miała robione ktg. Ciekawa jestem czy ustąpienie wszystkich bóli, dolegliwości i ciążowych bolączek to jakiś znak czy po prostu fart głupiego 😁

Wik89, przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko123, Dośka, Arashe, Lami lubią tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Szczęściara Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim.
    Mała beti 😂😂 cudowna.
    Domi zdjęcia piękne.
    Słoneczko Wszystkiego Najspanialszego. Spełnienia marzeń😘😘
    Ja miałam jutro wizytować i du.pa😭😭 mąż nie załatwił wolnego i nie da rady. Jestem na niego zła😡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 09:37

Beti82, Słoneczko123 lubią tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakies tez zelazka slabe ostatnimi czasy produkuja mam wrazenie :p dostalm rok temu zelazko w prezencie, dobra firma i parametry, a jednak mam wrazenie, ze slabo prasuje..
    Przedszko mam nadzieje, ze i Ty i kolezanka uslyszycie dobre wiesci na wizytach Waszych :)
    Dzieki Dziewczyny za pocieszenie i postawienie do pionu. Biore sie w grasc. Nikodemko u mnie dopiero 5-6 dpo..
    Maz odebral wyniki badan na ureaplasma i rozne wirusy, ktorych wczesniej przez pomylke nie zrobiono i wszystko prawidlowo. Za tydzien powtarza fsh i jakies inne hormony i za dwa tygodnie kontrola u androloga. Mamy nadzieje, ze bedzie jakas poprawa :)

Sloneczko wszystkiego najszczesliwszego z okazji urodzin!😘

Teczova ja po aperolku nie mam mdlosci wiec wiesz... ;)

przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko123, Dośka, blair., Arashe lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • Wik89 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kark Domi powodzenia na wizytach 😍

Szczesciaro chodzi o to ze chcialas isc z mezem czy zaby maz zostal z corka? Moze uda sie jeszcze cos wykombinowac...

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, matka się znalazła! Lecę do nich z tym Bebikiem, a one czyste i posikane 😦 Czyli musiała być, wylizać i nakarmić.
    M szczęśliwy, że po problemie, a mi się serduszko kraje, mam nagle taką pustkę w środku, bo już te słodziaki jak swoje traktowałam 😞 Teraz miauczą, bo je obudziłam i mam ochotę lecieć, nakarmić i wyczyścić, ale M mnie pilnuje i zabrania tam już łazić. Wiem, że tak jest lepiej, ale tak mi ciężko 😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do nienawidzących prasować :D
    Myślałam, że ja się wcześnie wezmę za pranie i prasowanie (planuję zacząć w połowie lipca), ale okazuje się, że Pestka mnie wyprzedziła :D

Co zrobić taki charakter, lubię mieć wszystko poukładane i zorganizowane wcześniej 😂

Lami lubi tę wiadomość

‹‹ 1054 1055 1056 1057 1058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ