Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Rzepakowe ❤️❤️ obiecuje, w sumie to idę w sierpniu roztrwonić hajsy na fryzjera, to chyba też się liczy?
Lami, brak słów, co za idioci! A tacy sąsiedzi to skarb, fajnie, że będziesz miała z kim spacerować.
No i ja jestem całym sercem za spotkaniem wrocławianek a gdzieś po środku drogi całego forum. Jeśli wszystkie będą chętne i znajdziemy termin, to mogę być organizatorem
Nona, też się zastanawiałam nad kolacją i Twoje jajko mnie przekonało. U mnie jajko
Alex no jest ciut niżej, ale nie ma tragedii, przypomnij mi Twoje dawki heparyny i acardu. Idę zobaczyć w swoich wynikach co ja tam miewałam. B12 bierzesz, bo mogłoby być więcej? A nam służy B12.tęczova, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyJa na kolację miałam kubek kakałko-kawki i mnie zatkało 😏
Także dopiero na kolację koło 21 chrupnę może jakieś wafelki orkiszowe z ogóreczkiem i pomidorkiem. No i szynkę mam dobrą, woła mnie z lodówki od rana to może wieczorem coś z tego będzie 😅
Powiem Ci Nona, że porcje masz mini-mini, liczyłas sobie z ciekawości ile kalorii?
Ja np wpierdzielam chleb czy bułki ale np albo jak sama upieke albo jak kupię ze składem 100% orkisz ew żytnie bez karmelu. Potrafię na śniadanie z dobrym pieczywem 3 kanapki zjeść z dodatkami, a po 2-3h mam 2gie śniadanie owoc albo warzywka 😏Nona lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Ach te szkoły rodzenia. Mi się żadne butelki, smoczki czy wkładki lakta nie przydały. Banki krwi też. Mogliby mówić o karmieniu piersią więcej i ile snu potrzebuje noworodek, o rytuałach, higienie snu a nie reklama produktów sponsorów. Z drugim dzieckiem nie pójdę na szkołę rodzenia. Z resztą ja i tak cc.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona wrote:Kurde wszystkim jedzacym bule na kolacje stawiam minusa. Za majo 2 minusy.
Wiki dostaje 2 czerwone serduszka za apke i bób. Apke ściągam. Dzieki.kark zakamuflowany na maksa, Lami, tęczova, fiorella82, Nona, przedszkolanka:), Wik89, blair. lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyNona wrote:Kurde wszystkim jedzacym bule na kolacje stawiam minusa. Za majo 2 minusy.
Wiki dostaje 2 czerwone serduszka za apke i bób. Apke ściągam. Dzieki.
Z aplikacji polecam Balance, działa podobnie do Fotatu, też można skanować kody produktów sklepowych i dodawać swoje wyliczenia, a dodatkowo łączy się z Runtastic i zczytuje aktywność fizyczną.Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No na ja też mam fajną rozpiskę od dietetyczki to mogę Ci przesłać, mam nawet tabelki z tym ile jakich produktów dziennie powinno się jeść
Magda biorę 150 acard i 0.4 neoparin. Z tym że badania robiłam na czczo bez leków, heparyny też nie brałam. B12 biorę metylowanącały czas 500 mg. Jak brałam 1000 to miałam mega ponad normę
Ja na tę szkołę poszłam dla kilku fajnych tematów tylko i ćwiczeń w sumie banować krwi nie zamierzam, a gadzety to w sumie dodatek. Wiecej wynosze z zajec z położną bo wlasnie o karmieniu duzo, pielegnacji malucha
U mnie na kolację domowe hot dogi, a coNona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
O jaaaa, tylu fanek kieleckiego jeszcze nie widziałam u mnie w domu tylko on rządził, odkąd wyjechalam z domu to mało kto w ogóle go jadł. U męża tylko pomorski (u mnie na liście drugi co do smaku).
Ja do szkoły rodzenia nie chodziłam i nie planuje
Edit. O nie kark! Już wiem, że na kolacje czeka mnie kakałko...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 20:03
kark zakamuflowany na maksa lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 20:04
-
Szczesciaro super ze wszystko ok, ciesze sie, ze czujesz się spokojniejsza. Chociaż przyznam, że liczyłam też na wieści o płci ale masz rację, nie to jest najważniejsze
Magda ja mam fizjo takie kobieco-ciążowe dosłownie pod blokiem. Nie mogę nie skorzystac musze sie wlasnie umówić.
Co do spotkania, chciałam tylko powiedzieć, że mieszkam rzut kamieniem od geometrycznego centrum kraju także jakby co zapraszam.
Ja mam mega pozytywne wrażenie po szkole rodzenia. Bylo dzis o porodzie tak od str. rodzacej, pomocy położnych, całej akcji, przebiegu, obecności partnera, możliwościach i ograniczeniach jakie ma szpital. Porodowka zadne luksusy, ale jest spoko. Położna tak fajna, że mogłabym urodzić nawet dziś, byle z nią :pSzczęściara, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Czyli powinnam mniej kalorycznie jeść ale wszystko jest okej? Bo po dzisiejszych Waszych wpisach zaczęłam się bać
-
nick nieaktualny