Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nona jak chcesz to wyślij mi maila na priv i jutro ci podeślę te rozpiski
Ja miałam dietę bez glutenu, laktozy i cukru. Niby przez miesiąc ale 3 kg schudłam i wyniki się poprawiły. I to była dieta przy PCOS, trombofilii i niedoczynności.Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi, można się ze mną umawiac na kawę, pisz na priv.
Anionka, powtórz glukoze na czczo, jest wysoka, pozostale ok. Nikt po jednym wyniku zlym na czczo nie zdiagnozuje Ci cukrzycy, co nie zmienia faktu, ze on dobry nie jest i trzeba powtorzyc.
No i ja generalnie proponowalabym pomierzyc cukry glukometrem po posilkach, zeby sprawdzic, co Ci sluzy a co nie.Ani0nka, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Nona ja jak ćwiczyłam, miałam dietę itp. to trzymałam się kalorii,jadłospisu i odmawiałam sobie ale nie mięsa,bo białko i siłę trza mieć,ale takiego pączka ze sklepu czy ciasta teściowej
teraz nie odmawiam sobie nic, ale też nie obżeram się na siłę. Raczej jem już zdrowo ( wcześniej poracha totalna ) i nie na siłe wpycham. Staram się szykować posiłki z dużą ilością warzyw, owoce itp. ale tu też pod względem Poli bo i ona cwaniara widzi,ale dzięki temu wszystko zje,nawet polubiła sałatę i rzodkiewkę .
Ja team majonez od niedawna,u nas jak już był to świdnicki, teraz mam kielecki haha. Ale to tylko jeszcze 3 miechy i wracam na tory- majonez tuczy,zakazanyNona lubi tę wiadomość
-
Jej, ale produkujecie postów 😀 Pół dnia nie zaglądałam, a tu tyle nowych stron! 😀
Magda uroczy kącik dla Jerzyka!
Szczęściaro gratulacje! Cieszę się, że jesteś już spokojniejsza! 🙂
Nona u mnie dzisiaj makaron ryzowy, z tofu, marchewka, imbirem, ogorkiem z sosem sojowym i olejem sezamowym. Kocham ten olej ❤️ I majonez kielecki tez!! 😀😀
Nona, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, pytanie od mojego męża, po ilu dniach Twój M mógł już odebrać wyniki w Invimedzie?“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Nona ja jak nie jestem w ciazy to nie jem żadnych fast foodow, chipsów, zero mięsa, zero słodkich bułek i ciasta , czekolady( nie lubię !) majonezu tez nie jadam, i niestety muszę unikać jajek bo mam po nich gorsza cerę nabiał bardzo rzadko
w ciazy smaki mi się totalnie zmieniły i musi być codziennie świeżutka chrupiąca bułeczka z masełkiem i żółtym serem i w weekend musza być jakieś placki ziemniaczane. Lub babka ziemniaczana, z 3 razy zjadłam chipsy ale to nie moja bajka. Ja przesadzam z owocami , teraz jest sezon wiec codziennie miska czereśni , truskawki, agrest, porzeczki , pol kilo bobu , fasolka szparagowa , cukinia nawet nie chce liczyć kalorii 😱przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Ja dla zdrowia oszukuję się, że to ostatnia pizza w tym miesiącu 🙈
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Zrobiłam test i oczywiście biel. Nie mam pojęcia co jest grane. Bóle okresowe minęły i czuje się super. Dziś już 36 dc..
Lami, ale masz fajnego sąsiada 😀 Dobrze, że utarł tym chłopkom nosek 😀
Nona, działajcie! 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 21:31
Nona lubi tę wiadomość
-
I jeszcze się pochwale ze byłam na tej wizycie dziś. Wszystko jest dobrze , szyjka 3 cm , przepływy w porządku , ułożenie główkowe ale wysoko jeszcze, córcia wazy 1300g a wymiary ma dwa tyg starsze wg tego usg termin na16.09 ale wiem ze to już się nie liczy 😜
Powiedział , ze te bóle to wiązadła pewnie się rozciągają bo wtedy ból promieniuje do krocza. Pytam tez o ten cienki strumień moczu to powiedział takie uroki ciazy 😭
Mogę być spokojna i jechać nad morze 🙂przedszkolanka:), Meggs, blair., Beti82, Pestkaa, kark zakamuflowany na maksa, madziorek86, Arashe, Niezapominajka2, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Jejku przestańcie o tym jedzeniu bo poszłam grzebać w szafkach i znalazłam nutellę🙄 i teraz siedzi i błaga żeby ją zjeść...
Nona ja jem wszystko, mięso, fast foody, słodycze. Staram się tylko zachować umiar. Przed ciążą w tygodniu wino lub piwo do kolacji, w weekend mocniejsze drinki... Za tym będę bardzo tęsknić :p jak się wzięłam za dietę to alko i słodkości tylko w weekend. Ale robienie pojemników było super, smaczne i szybkie dania, ciągle chodziłam przejedzona a waga spadała bez ćwiczeń 😁 kupiliśmy sobie z małżem plan dietetyczny dla dwojga na Fabryka Siły i jedliśmy to samo tylko różne porcje. Polecam bardzo bo we dwójkę to się bardziej pilnujesz :pprzedszkolanka:), Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość