Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2019, 02:04
Lami, kark, Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
N
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 14:35
kark, moyeu, blair., przedszkolanka:), Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Teczowa ja uzywalam 2 co ty owulakow w udanym cyklu i mi sie pokrywaly tylko domowe lab pokazywaly pozytywny ok 2 dni predzej biz allegro. Allegrowe co cykl były pozytywne przez 2 dni a te z dom lab mialam pozytyw przez 5 dni.
tęczova lubi tę wiadomość
-
madziorek86 wrote:Wiadomo, ze świadomością co się stało każdy będzie główkować, albo wręcz zadręczać się dlaczego i jak można było temu zapobiec.
Musimy wierzyć w siebie i w kolejny cykl! Byłaś już u lekarza? Staracie się dalej od tego cyklu? Mi wszyscy niezależnie zalecili odczekać aż dostanę @ i zacząć działania od 2 cyklu. Szkoda, że to czekanie jest taaaaaaaaaaaaaaaakie męczące. W bezsilności ani sobie owulaka nie ma sensu robić, ani nic... NUDA! -
Ojdzie @
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Oczywiscie wyniki jutro nie inaczej haha przeciez to nasza diagnostyka.Nawet pytałam babki czy na pewno jutro bo poszlam po 12.Gdyby powiedziala ,ze w piatek to bym dzisiaj bety nie robila tylko czekala do jutra.I poszla jak nie przyjdzie @
-
[QU
-
Beti ja z kolei tych allegrowych nie lubię, bo wczoraj zrobiłam z popołudniowego moczu test (chodziło mi o sprawdzenie, bo skoro @ to test powinien.być biały):
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eadc0dc5875.jpg (zdjęcie nie poprawiane)
a tego samego dnia rano miałam takie bóle @owe że omdlewałam z bólu i pojawiła się krew, więc ja im nie ufam. Ciekawa jestem Twojego wyniku, szczególnie że planowałam na następny cykl kupić nordy.
Nieraz przecież wrzucałam Wam moje cienie a beta >0,1 więc do wszelkich cieni podchodzę bardzo ostrożnie, bo wiem jak boli rozczarowanie
Ewidentnie znalezenie odpowiednich testów do naszych sików jest niemalże tak trudne jak znalezienie idealnego faceta, w teori możliwe, w praktyce... wiadomoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 13:35
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
tęczova wrote:Rzepakowepole, cieszę się, że jest serduszko! Gratuluję! To niestety kolejny dowód, że trzeba tak poważne rzeczy konsultować u dwóch lub więcej lekarzy.
Zanudzę Was moimi owulakami - ale jakbym sikała tylko na apteczne owulaki nie doczekałabym się piku lh, a na domowym lab aż bordowo.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b553ab56e33.jpg
Nikodemko, zobacz jak nagle ściemniały mi testy. Przedwczoraj narzekałam Wam, że są białe.tęczova, kark lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Beti no i brawo,to czekamy!
Monia reszty jeszcze nie ma
Niestety tsh 2.56 wiec pewnie euthyrox bedzie. -
To
speakyourmind93, tęczova, kark, Domi_tur, Arashe, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:To powiem Wam na koniec ...Otwieram kolejnego norda a tam juz cien na dzien dobry nie trzeba sikac Takze moge wam juz podac wyniki bety hahaha Dziekuje za uwage hahah Wykorzystam te nordy po pregnylu ,zeby zobaczyc jak wychodzi
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Beti tak się cieszę ze się zdecydowałaś na betę, ja idę w sobotę
Jestem tak osłabiona, że moje naczynka w nosie mi popękały i leci mi krew praktycznie za każdym razem jak dmucham... ale teraz to aż ręcznik musiałam skołować bo leciało sporo... wzięłam 3 tabletki rutinoscorbinu, koło 18 wezmę witaminę c 1000mg muszę to pokonać naturalnymi sposobamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 13:44