Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiezapominajka2 wrote:Mnie też już ten deszcz dobija, dzisiaj to w ogóle tragedia, pada cały czas. Ciężko podjąć wyzwanie bezcukrowe 😁 ale jestem z Wami, jeszcze się nie poddałam, chociaż już zaczynam wymyślać - czy kawa z ubitym na pianę mlekiem, które posypię odrobiną cukru i surowego kakao jest juz slodyczem? 😂
Słoneczko gdzie ten mąż z wynikami zabladzil? Bo ja czekam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 16:24
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Szczęściaro, czyli małż lubi moczyć kija😁😂
Wiki mnie też coś w krzyżu kłuje ale raczej nie na okres 😁 więc luzik 😂 myślę, że możesz być czarnym koniem tego miesiąca 😇
Weźcie laski się ogarnijcie trochę, ja rozumiem że bzykanie Wam się podoba, ale w ciąży też można się bzykać, powiem więcej, mi do 3 trymestru seks sprawiał największą przyjemność w życiu 😂 Więc jako, że jest wolny brzuszek po Jerzyku, mój już klepnięty dla tęczovej ale przede mną jest Anhydra, to może byście tak z łaski swojej wysikały wreszcie trochę parzystych kresek? 😁 Dziękuję 😘
Nie wiem kiedy będzie testować Fiorellla, ale czuję, że się skurczy grono bezdzietnych lambadziar 😁😁😁blair., Cytrynowy sok, madziorek86, Domi_tur lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dołączę tu do Was na trochę jeśli można.🤔
Przede mną sporo czasu zanim zainteresuje mnie temat testów i chetnie porozmawiam o rzeczach poważnych i tych mniej, niekoniecznie związanych z ciążą.😊
Nadal jest u mnie mama, rana na brzuchu prawie się zamknęla, jeszcze niecały centymetr.
Zaczęlam już też poszukiwanie pracy i zapisałam się na dodatkowe lekcje jazdy, bo od kwietnia to już zapomniałam trochę, a pasuje w końcu ten państwowy egzamin zdać.
Nona, fiorella82, Beti82, Magda - mbc, Szczęściara, Cytrynowy sok, tęczova, Niezapominajka2, OlivkowaMama, Pestkaa, madziorek86, Wik89, przedszkolanka:), Biegającą-mama lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie, niestety cukrzyca ciążowa, skierowanie na karową do Warszawy na jakąś pogadankę, mierzenie cukrów 4 razy dziennie, raz na czczo i po 3 głównych posiłkach po jednej godzinie. Mam mierzyć ciśnienie bo mam wysokie w domu wiec dobrze ze zamówiłam dziś glukometr i ciśnieniomierz. Synuś waży 893gram wiec już duży chlopczyk. Cytologia grupa 1 mi wyszła pierwszy raz w życiu nie wiem czemu skoro mam nadzerke ale się cieszę 😁
Słoneczko123, Magda - mbc, Cytrynowy sok, Szczęściara, Niezapominajka2, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Ja już po wizycie, niestety cukrzyca ciążowa, skierowanie na karową do Warszawy na jakąś pogadankę, mierzenie cukrów 4 razy dziennie, raz na czczo i po 3 głównych posiłkach po jednej godzinie. Mam mierzyć ciśnienie bo mam wysokie w domu wiec dobrze ze zamówiłam dziś glukometr i ciśnieniomierz. Synuś waży 893gram wiec już duży chlopczyk. Cytologia grupa 1 mi wyszła pierwszy raz w życiu nie wiem czemu skoro mam nadzerke ale się cieszę 😁