Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami, chyba dorysuje kreche na tescie za tą czapeczkę 😃
Teczova, Wik, Sloneczko - dawajcie juz te dobre wiesci! To az niemozliwe, ze tyle trwa ten zastoj, odblokujmy sie jakos :d
EDIT: Teczova, o niee! Ale Twoj plan rozwali system. To Twoj 1 dzien ciazy, na bank!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 13:40
tęczova, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję ☺ aż pogłaskałam zakupione clo i ovitrelle, jedziemy z tym koksem, robimy dzidziusia! Chyba będę musiała zabrać zawirusowany test na wakacje 🙈 albo zrobię jakimś lokalnym
Nie mogę sie doczekać Waszego testowania! Aż mi się czas dłuży w oczekiwaniu na wyniki Słoneczka naszegoNikodemka, Cytrynowy sok, Domi_tur, Wik89, blair., Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, Meggs, kiedy się umawiamy na spotkanie w poczekalni do dr W? Ja w połowie sierpnia idę na wizytę serduszkową 😂
Wiki, dziś dr Drobniak odwołał mi wizytę 23 lipca bo coś mu wypadło, dobrze, bo zapomniałam, że się do niego zapisałam 😂Cytrynowy sok, Meggs, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova na kiedy wypada następne testowanie?
Bo ja oficjalnie wszem i wobec rezerwuję ten termin dla tęczovej i jej syna!!! 😁 I uważam, że to więcej niż pewne, że wyjdą dwie kreski, rzekłabym, że jestem bardziej pewna niż tego że kiedyś w ogóle urodzę tego Kurczaka 😁❤️
Magda - mbc, tęczova, Meggs, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Domi_tur wrote:Tęczova na kiedy wypada następne testowanie?
Bo ja oficjalnie wszem i wobec rezerwuję ten termin dla tęczovej i jej syna!!! 😁 I uważam, że to więcej niż pewne, że wyjdą dwie kreski, rzekłabym, że jestem bardziej pewna niż tego że kiedyś w ogóle urodzę tego Kurczaka 😁❤️
Hahaha musisz przecież urodzić Kurczaczka bo ja zabieram Twój brzuszek (ale mi się zgrabny brzuszek trafił ). ❤❤❤
Gdybym miała naturalny cykl to testowałabym 10 sierpnia, ale z ovitrelle myślę, że już 5 sierpnia albo i wcześniej sikać będę nie znam się kurczę na tym!
Teczova, super! Czy masz skierowanie na iui do Szpitala na Karowej?
Hah no wlasnie podejrzewam ze dr Drobniak ma wtedy urlop bo nie moge sie do niego umowic na koniec lipca
tęczova lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
tęczova wrote:Hahaha musisz przecież urodzić Kurczaczka bo ja zabieram Twój brzuszek (ale mi się zgrabny brzuszek trafił ). ❤❤❤
Gdybym miała naturalny cykl to testowałabym 10 sierpnia, ale z ovitrelle myślę, że już 5 sierpnia albo i wcześniej sikać będę nie znam się kurczę na tym!
Z Ovitrelle to bym sikała później niż wcześniej, bo u mnie w moczu on się utrzymuje 14 dni po podaniu. Ewentualnie codziennie od ok. 8 - 9 dpo i porównywanie, czy kreska ciemnieje.tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja testuje jutro, 13 dnia po zastrzyku, mam nadzieje, ze wynik bedzie wiarygodny.
Ale wlasnie poczulam taki promieniujacy bol krzyza, u mnie to zwiastun @.. no zobaczymy, oby do jutra, bo juz sie niecierpliwie
Staraczki, porada dnia z ovufriend - „kochajcie sie rano”! 😁 Zwiększa to szanse na zaplodnienie, bo przez noc zwiekszona produkcja nasienia
Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Nikodemka, tęczova lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Oliwkowa jutro ta torba Mommy będzie u mnie😍😍
Właśnie odebrałam koszule i szlafrok,ciekawa jestem co przyszło 🤗
Teczova ja mam w sierpniu uro i poproszę o prezent w postaci 2 krech😍 a nie pogniewam się jak i większy wysyp bedzie😀OlivkowaMama, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Jesli Domi ma tak silne przeczucie, to Teczova nawet nie musisz robic testu! Idz od razu na wizyte serduszkowa!
Mi Wrona przelozyl wizyte z 24 na 25 lipca. Mam jednak nadzieje, ze nie bede musiala na nia jechac.
Przypominam, ze nikt nie zajal brzuszka po Magdzie! Wik, musisz to naprawic :d
tęczova lubi tę wiadomość