Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wik - u mnie roznie bywa z tym bolem. Jednego miesiaca boli mnie sam brzuch, innego tez mam taki promieniujacy bol jakby od krzyza do pachwin. Ogolnie moj bol miesiaczkowy jest wlasnie promieniujacy do nog i to chyba najgorsze co moze byc Mam nadzieje, ze u Ciebie to na ciążunię i jutro bedą tu piekne krechy na dzien dobry Z kupowaniem testow mam tak samo, szczegolnie u mnie na wsi.
Mnie strasznie, ale to strasznie bola cycki... Przed chwila zlapal mnie tez taki dziwny bol po jednej stronie podbrzusza, ale nic sobie nie wkrecam, bo co miesiac mam jakies nowe objawyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 20:17
Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Z tymi testami to jak się kupuje to patrzą jakbyś sprawdzała czy nie wpadka, i chyba dlatego krępuje, ale ja proszę męża i to on się wstydzil brał dopiero przed samym rozliczeniem kasy tak by koleżanki w aptece nie widziały i nie pytały ;P nawet witaminy dla kobiet w ciąży wstydził się brać, więc bral po cichu na koniec
Vian, bo te Panie znam dłużej i czuję się jak w domu rozgosc się a się przekonasz
Ja przed porodem miałam bolesne miesiączki, ale to czułam w macicy, ledzwiach i w pochwie jakby mnie ktoś siła brał.. Na szczęście po porodzie tylko jeden cykl miałam bolesny, ale nie aż tak jak kiedyśWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 20:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyVian rozgość się u nas. Dobrze, że będziesz miała zajęcie teraz. Nie ma co nawet porównywać, ale mi poronieniu dużo dało, że znalazłam sobie dużo zajęć, do niektórych mnie trochę zmusił mąż, ale z perspektywy czasu jestem mu wdzięczna, inaczej zwariowałabym siedząc w domu
3 miesiące przed staraniami warto brać kwas foliowy i witaminę d3 przynajmniej od października do maja, a jeśli sie nie wychodzi zbytnio na słońce to cały czas. -
nick nieaktualny
-
Słoneczko ;(
Napisałam znowu długaśnego posta i mi go wywaliło, ja nie wiem jak to robię że zamykam kartę ;/ nie mam siły znowu produkować.
Pisałam tylko że też miałam tragicznie bolesne okresy, czasem do szkoły nawet nie chodziłam. Podczas starań też. Teraz odpoczywam, zobaczymy jak będzie po porodzieWik89 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Słoneczko... a moze naprawde owu była później. Przykro mi Moze warto sprobowac z innym lekarzem, ktory wymysli cos nowego?