Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję za słowa wsparcia. Jesteście nieocenione!
Powiem tak, takiego wyniku się spodziewałam. Tylko gdzie ta franca?! Nawet nie jest mi za bardzo smutno, chciałabym już rozpocząć nowy cykl.
Tak, więcej do niej nie pójdę. Nawet mąż mi zakazał. W poniedziałek nowy gin. Jak ten nie pomoże to będzie następny.
Alex, mój okres jest do przeżycia, bo najgorszy ból mam tylko pierwszego dnia, później jest ok. Pisałam wcześniej, ze mam od jakiegoś czasu bolesne owulacje i tu musi być coś nie tak..
Przepraszam, że Was już dzisiaj nie nadrobię. Od jutra bede sie udzielać na bieżąco 😘Wik89, Beti82, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Słoneczko i tak trzymaj.Pozdrawiamy męza
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, to nie fair ( wspołczuje... Ale bardzo dobre masz teraz podejscie, nowy gin = nowe szanse :*
Dziewczyny, wielkie dzięki za podzielenie się swoimi doświadczeniami co do tych bólów okresowych. Niby coś, czego wszystkie doświadczamy co miesiąc, a okazuje się, że w tylu odmianach i natężeniach
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnySłoneczko, bardzo mi przykro... Bierzesz jakieś nowe leki, czy coś, które mogły tak wydłużyć cykl? Czy to taka złośliwość losu?
U mnie okres zwykle przychodzi jak ninja. Cicho i bezboleśnie, żadnego plamienia, bólów przed czy coś. Czasami boli głowa na parę godzin przed. A krew przychodzi od razu pelną parą, a zaraz za krwią tępy ból podbrzusza. Oprócz bólu brzucha mam zwykle biegunkę pierwszego dnia i takie bóle biegunkowe. Nigdy nie miałam plamienia przed, za to mam plamienia po, czasem nawet do 8-9 DC. -
U mnie też nigdy żadnych plamień przed, okres zwiastuje ból głowy i właśnie ból w lędźwiach 1 dzien przed lub w dniu okresu, brzuch/ledzwia bola 1-2 dnia, potem spokój. Po okresie lekkie plamienia w 6-8 dcII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyJa dziś bez słodyczy, starałam się w miarę zdrowo i mam zgagę. Organizm się buntuje, że nie ma ciastek Cycki bolą, śpię na stojąco, dupek działa!
Kark, prosze daj znać jak Kadabra!
Vien, zostań z nami, jest swojsko i normalnie. Jest dużo o alkoholu, sporcie i majonezie, czasem coś o lekach czy badaniach. Będzie Ci z nami dobrze :-*Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Vian, bardzo miło Cię u nas widzieć ☺ Zostań z nami na dluzej 😘
A pochodzę z okolic Sieradza.
Fiorella, biore od trzech cykli Cyclo-Progynova. I to na bank rozregulowało mi cykl. Ten wygląda mimo wszystko na bezowulacyjny, bo się wydłużył. Miałam taką samą sytuację ponad rok temu. Wtedy dostałam luteinę na wywołanie.. U mnie też żadnych plamień przed okresem. Jedynie specyficzne ukłucie w dole brzucha i wiem, że się zaczyna.
Niezapominajko, Meggs - czyli jest dla mnie nadzieja z tymi bolesnymi owulakami 😀 Meggs, Twoja przypinka wkrótce u mnie zadziała, czuję to ☺Meggs lubi tę wiadomość
-
Słoneczko, to niestety nie polecę lekarza, ani nie moje obecne ani nie wcześniejsze okolice.
Tak mnie tu miło witacie, że z chęcią się rozgoszczę. Mam nadzieję, że "wpadnę" w tematy bo póki co to próbuję się rozeznać kto i co i jak
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Sloneczko, w moim alabie nie trzeba sie umawiac, ale trzeba przyjsc ze swoja glukozą
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Wiki ja zawsze juź od owu czułam bole @. Jedyny znak teraz to byl ból pleców/ledzwi właśnie (myslalam,ze to wina zrezygnowania z treningow) . No każdy przypadek inny. Plamień tez nigdy nie miałam tylko konkret.
A jutro wstaje i mam zmiar ogladac Twoje dwie krechy
🤗
Słoneczko zmiana lekarza to najważniejsza zmiana i teraz już tego się trzymamy! Niech @ przychodzi i ten cykl Wasz
Vian u nas do rozeznania to ogarniesz szybko . 99% je po kątach majonez, Nikodemka z Teczova pizze ale w sumie one sie nie kryją z tym 😀 ja tam jestem teraz ze Szczesciara za ogorkami małosolnymi plus ja kilka rzodkiewek w ciagu dnia codziennie ;p Meggs to jest nasza Tap madl,ktora nas tu sciemnia z majonezem i chipsami ,bo pewnie je tylko sałatki patrzac na figure <tak,zazdro>. Nona to nasza "teksciara", lody algidy czy środa dzien loda to juz Top 1. A w ogole to jest najfajniejsze forum na belly i tyle w temacie 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 22:06
Nona, Słoneczko123, Wik89, Beti82, Cytrynowy sok, VianEthel2, madziorek86, Meggs, blair., Nikodemka, tęczova, Rodzynka, Biegającą-mama, Arashe, Szczęściara, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny