Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex Ty to firme zakladaj i produkuj te cudeńka. Ja jestem oczarowana! 😍
alex0806, Nikodemka lubią tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Ja bede pewnie sikac jakos o 8:30, bo wczesniej musze ten test kupic. Dzis sie nie wypuszczam z domu.
Nikodemko, wierzę w to, że jutro pomścisz mojego pecha i moje poświęcenie. Dwie krechy są Twoje.
Alex wooow. Ty tak sama toto? Ekstra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 14:28
Nikodemka lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Magda - mbc wrote:a ja zawsze chciałam być jedynaczką 😂🙈
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Nona można malucha położyć w takim kolonie np na łóżku i się nie sturla;)
Dzięki dziewczyny mega zadowolona jestem jeszcze chcę ładnie zakończyć ten sznurek jakimiś serduszkami materiałowymi czy coś żeby nie spierniczył do środka jak będzie rozwiązany widziałam taki fajny patent. Ale już mi czasu brakło dzisiaj bo jechałam do tego neurologa. I co? Nic się nie dowiedziałam. Mam wyrównać elektrolity bo może od tego magnezu itd. A może też od kręgosłupa. A może da mi jeszcze skierowanie na ENG? Coś takiego. Dała ale ona nie wie czy w ciąży można. I tyle, wszystko "może". Ja zauważyłam że jak jest chłodniej to mi ta ręka tak nie drętwieje więc nie wiem, kwestia zwiększonego krążenia? Albo ucisku na jakiś nerw?Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, cuuuudo 😍 na ciazowym l4 uruchamiam maszyne i bede sie od Was uczyc!
Kasztanek - to dobrze mi znany scenariusz 😂 tylko ja dotarlam po test, nasikalam na niego i od razu przyszla @. To najlepszy sposob na wywolanie okresu.
Nie robie sobie nadziei, naprawde. Wszystko jak co miesiac, chyba nawet cycki mniej bola, wiec pewnie progesteron powoli spada. -
Ja bym chciała 2 dzieci:) Jak da radę to i 3, ja sama mam dwójkę rodzeństwa I chciałabym rok po urodzeniu już się starać, bo przy pierwszym trochę nam to zajęło czasu.
Co do sesji to będę sobie robić, moja przyjaciółka jest fotografem i mam już obiecaną
Dziewczyny piękne brzuszki!!
I Alex kokonik cudny!
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Co do ilości dzieci to zawsze chciałam mieć 3, mąż też. Ale teraz zachłanna nie będę niech się Laura zdrowo urodzi a później pomyślimy nad drugim po roku. Może się chociaż 2 uda. Mąż jedynak i zawsze mówił że nie chce żeby jego dziecko było takie samotne jak on
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dośka wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi proszę, czy Wy odczuwacie takie delikatne kłucia w pochwie?
Nikodemka, Dośka, tęczova, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Dośka wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi proszę, czy Wy odczuwacie takie delikatne kłucia w pochwie?
Dośka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
A a was tylko podglądam od rana bo w pracy od 6😭
Jerzyk sto lat w szczęściu i zdrowiu! I kochaj mocno mamusie !
Dziewczyny mega brzuszki , mi się ciagle wydaje ze mój największy 😂 Meggs Ty to wogole zazdro!! Taka łaska ehhh mozna tylko pomarzyć.
Apropo randek z mężem przed dziećmi co tydzień , teraz rzadko 🙁 -
O nie! Mam żółty śluz, całkiem sporo... Miałyscie tak przed okresem? Mam nadzieje, ze nic sie nie przypaletalo 😭
Wik89 lubi tę wiadomość