Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Alex, jak teraz byłam u tego fizjoterapeuty to coś tam mi opowiadał o nerwach, że dziecko tylko zmieni pozycję, albo wyprostuje nogi i uciska na coś tam już idzie w kręgosłup i różne mogą być dolegliwości, a drętwienie rąk są jednym z objawów jakiś tam problemów z kręgosłupem, które mogą się zacząć po jakimś czasie. Najważniejsze, że nie masz tych dretwień non stop.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Maaadziorek, prosze mnie nie nakrecac Ja w tym cyklu wyjatkowo nie biore lutki ani dupka. Przez ten cholerny bol cyckow podejrzewam, ze jest ok.
Tak to wlasnie jest... juz sie pojawilo cos nowego, zapalila mi sie lampka, a jesli jutro bedzie biel to sie zarycze. Wolalam myslec, ze nic z tego :d -
Madziorek, masz rację, my już serio chcemy pooglądać te cienie i to jak ciemnieją w tłuste krechy!
A Beti i Nikodemka to już w ogóle. Dostały się na sam początek listy staraczek i coś się migają, bo w ciążówkach spadną na sam dół. Muszę je jakoś przekupić, hmmm... za wysikanie nam jutro dwóch kresek i odblokowanie fioletowej fali z fanfarami dostaniecie PIERWSZE MIEJSCA na liście ciężarówek! 🎆🎊🎇🎇🎊🎆
(to tak na powitanie, niech im już będzie, bo przecież chyba inaczej ich nie wykurzymy z listy staraczek)madziorek86, tęczova, Beti82, Nikodemka, Wik89, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Nikodemka wrote:Beti - u Ciebie to jasna sprawa, zagniezdza sie, tak to jest :d
Jezu nie wiem co mi dzisiaj jest ,wali mnie na dekiel.To chyba z braku alko.😂 9dpo pic nie mozna jak zyc...hahah -
Nikodemko, Beti, Nona, spadajcie z listy staraczek bo ja tam czekam w kolejce grzecznie i się nie pcham
Beti82, Lami, Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Magda, ja witam się w klubie. Też betowałam w 9dpo, była niepełne 13, ale lepiej, że dzień wcześniej od rana wysikiwałam znikające różowe plamy, później poczasiaka i dopiero wieczorem jakiś mini cień. Maltretowałam wszystkie zdjęciami 23 grudnia jak szalona, sama pół dnia przesiedziałam w toalecie i przez to wszystko jedyne co zrobiłam na święta to dwa serniki i kilkanaście krokietów 😀
Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami, przyjmuje ta propozycje, to moje marzenie, byc na szczycie tej listy Kupilam w koncu Pre-test, ten paskowy, nie wiem czy on jest ok. Chociaz mnie to kazdy potrafi zrobic w konia.
Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Beti ja 9dpo miała bete: 4, tak zrobiłam betę w 9dpo 🙈💪🏻
U mnie 9 dpo 6.47 A rano cień cienia na nordzie, wieczorem 9 dpo na nordzie kreska
Także jestem fanem wczesnego testowania!Nona, Wik89, Beti82, Pestkaa, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
My już po połówkowych 😊
Wszystko super. Żadnych nieprawidłowości, wszystkie parametry w normie. Anatomicznie wszystko bardzo dobrze. Przepływy prawidłowe.
Wikuś to kawał chłopaka - waży 413 g 🤩
Skubaniec chował głowę i kopał matkę po brzuchu, nie chciał współpracować.
A dr W cudowny. Matko jaki spokojny i delikatny. Przejął prowadzenie mojej ciąży 🤩 ale nasza historia byla mu znana , więc sie smiejemy ze jesteśmy znani na cała klinike 😋
I jedyne zdjęcie twarzyczki tego uparciucha 😊
Nikodemka, madziorek86, Kasztanek, tęczova, Wik89, Domi_tur, Dośka, blair., Beti82, Ani0nka, alex0806, Nona, VianEthel2, Niezapominajka2, przedszkolanka:), Szczęściara, Arashe, OlivkowaMama, Pestkaa, Słoneczko123, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość