Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też, ja też!
Nona kciuki za dwie kreski! Mąż już na pewno podkoksowal co trzeba
Nikodemko boski strójDośka, madziorek86, alex0806, Cytrynowy sok, Wik89, Nikodemka, Beti82, Nona, tęczova, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Szczęściara, Słoneczko123, Niezapominajka2, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ładnie sie bawicie hahahha
Wik Przedszkolanki mąz mial zabieg
Pewnie sie odezwie w tej sprawieNikodemka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
[,
,Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:45
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja mam wielka nadzieje, ze naprawde z ktoras z Was spotkam sie na sesji brzuszkowej!
Zawsze chcialam miec trojke dzieci, ale juz zaczynam zanizac loty... Nie wiem czy do 30stki wyrobie sie z jednym. Postanowilismy, ze po pierwszym porodzie mozliwie jak najszybciej bedziemy sie starac o kolejne.OlivkowaMama, Magda - mbc, Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Js jestem umówiona na początku sierpnia na sesje będę w 28 tyg a dlatego wcześniej ze już wyglądam jak słoń, miałam mieć na początku września ale przełożyłam bo nie podobają kinder sesjr z takim ogromnym brzuchalem 🙈
Wik89, Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
Ja na po Kubie zamykam warsztat. Parka mi w zupełności wystarczy.
Pozatym planuje zająć się własnym rozwojem i pracą zawodową a nie siedzieć do 40stki w pieluchach 😜
Beti82, Magda - mbc, Nona lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
My planowaliśmy 3 ale teraz to nie wiem jak wyjdzie. Chwilowo przymusowa przerwa i ogarniamy inne rzeczy.
Nona lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Nona to test kiedy? Aaa czuje,ze to TO!
Co do sesji to ja chcialam i się tak zabieram,że chyba mąż mi porobi bo ma nowy aparat😂
Wiki mój mąz mial zabieg, nie bylo powiklan, Pola jest z cyklu zabiegowego (tydzien czy 2 po zabiegu mialam owu)
Nikodemko buhahha, no niezłe świntuszenie😂😂
A brzuszki boskie😍😍 pochwale sie i swoim najwiekszym.chyba😂😂
A i przyszla mi koszula i juz odeslalam bo jak na słonia a niby S😂 więc szukam kolejnej..
Wik89, Nona, Pestkaa, Nikodemka, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, madziorek86, Ani0nka, Meggs, tęczova, Szczęściara, blair., alex0806, Słoneczko123, Dośka, Niezapominajka2, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość
-
Ja zawsze chciałam syna jedynaka. A teraz jak myślę o kolejnym, to się boje. Boje się wczesnego zakładani szwu, całej ciąży na zwolnieniu i lekach. Już pomijam fakt drugiego cc. Myślę, że za 3 lata zdecydujemy z mężem czy Jerzyk jest pierwszy i ostatni czy robimy rodzeństwo i bierzemy a raczej ja biorę na klatę kolejną ciążę. U mnie jeszcze wchodzą kwestie reumatologiczne, których mam nadzieję ta ciąża nie uruchomiła.
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona dzieki!
Beti tak pamietam o historii Przedszko, juz duzo rad tu mi przekazala tylko wlasnie z tymi zylakami jest tak, ze kazdy lekarz ma
Inne zdanie, przynajmniej my sie z tym spotkalismy. A ostatecznie ciezar decyzji zawsze na pacjencieNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
O nie! Nie dojda mi na jutro Nordy, dopiero dzis wyslali. Bede musiala zatestowac Amilem, bo tylko takie u nas sa, a to 20. Buu
Przedszko, u Ciebie brzusio konkret 😍przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko podnoszę szczebelek na okrągłość brzucha i w ogóle okrągłość ktoś to przebije?
29 tc i moja dzisiejsza stylówa do warzywniakaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 09:54
przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Nona, OlivkowaMama, Ani0nka, Domi_tur, Meggs, Magda - mbc, tęczova, Szczęściara, blair., alex0806, Słoneczko123, Beti82, Dośka, Niezapominajka2, madziorek86, Biegającą-mama, Arashe lubią tę wiadomość