Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
A dzisiaj skończyłam 32 tydzień! Jak to leci 😳
tęczova, Arashe, Dośka, Cytrynowy sok, Nona, Słoneczko123, madziorek86, Wik89, Ani0nka, przedszkolanka:), Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziewczyny, ale piękne macie brzuszki i piękne z Was kobiety
Meggs, widać brzuch i to jak! ❤❤❤ ciążowa top model
Anionka, na zdjęciach od przodu nie widać, że jesteś w ciąży, można się pomylić ale z profilu dyskusji nie ma!Meggs, Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ah dziewczyny! Alex , Anionka , Dośka mega macie te brzuszki 🤩 moj to na mały wyglada przy was, a mi wydaje sie ogromny 😋
Anionka seksi w tej kiecce 😊
Lami co do wlosów to rosna wolno 😋 do ramion rok temu były, teraz za cycki zaczynaja siegać. Swoja droga potrzeba im podciecia końcówek. A robie z nimi nic. Nawet nie dbam specjalnie o nie bo mi sie nie chce. Myje co drugi dzień , raz na 2 tyg nałoże olej. Nie farbuje. Tylko henna. Nawet prostownica idzie w ruch ostatnio 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 10:16
Dośka, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyno, jakiego słonia! Jestem zauroczona!
alex0806 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
A jakby ktoś pytał czemu nie ma zwierzat na zdjeciu... to niestety sa bardzo zajete i nie mogły sie wyrwać 😋
Beti82, Niezapominajka2, alex0806, Magda - mbc, Nikodemka, Dośka, tęczova, Cytrynowy sok, Nona, Szczęściara, Słoneczko123, Domi_tur, madziorek86, Wik89, Arashe, Ani0nka, blair., Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Doska pięknie,pięknie i jeszcze z piwkiem
Meggs padlam hahahhahaDośka, tęczova, Meggs lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny weźcie co. Meggs, Alex, Anioka, Dośka śliczne brzucholki.
Alex a Ty powinnaś dostać po dupie za tego słonia.
Weźcie tak nie produkujecie tych postów bo tem siedzę i pół godz nadrabiam 😂😂Dośka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Cytrynowy sok, alex0806, Słoneczko123, Beti82, Meggs, tęczova, Niezapominajka2, Lami, Wik89, Arashe, Ani0nka, blair., Dośka, przedszkolanka:), Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2019, 11:04
Domi_tur, Słoneczko123, alex0806, madziorek86, Beti82, OlivkowaMama, Niezapominajka2, tęczova, Cytrynowy sok, Nikodemka, Meggs, Magda - mbc, Lami, Wik89, Arashe, Ani0nka, blair., Dośka, przedszkolanka:), Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Kasztanek, miło Cię u nas widzieć
Mały Jerzyku, rośnij zdrowo! 😘
Dziewczyny! Ale Wy jesteście mega zgrabne z tymi brzuszkami 😍 Meggs, a Ty to tak jak mówi Tęczova, ciążowa Top Model 😀
Nona, dobrze, że wczoraj było 😀 kciuki za monit!
A ja jestem zła i to bardzo. Chciałam iść do ginki w przychodni przyszpitalnej, a tam ciemno w poczekalni. Cóż nie zdążyłabym do pracy. Myślę sobie jadę ostatni raz do tej co teraz chodziłam, a tam na drzwiach kartka "Pilny wyjazd do kliniki do Łodzi". Popłakałam się ze złości 😞 Chyba poczekam do poniedziałku do wizyty u nowej gin. Ale to nie tak miało być 😞Nona, Kasztanek, Dośka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny