Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:Jerzyku! Bądź zawsze zdrowy, silny i uśmiechnięty! ❤️ Magda! Jesteś Mamą na medal! Liczę na korepetycje po porodzie 😁😂❤️
ale na spacereki chętnie z Wami połazimy, jak już się z Szymkiem ogarniecie
Gdzie planujesz rodzić?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Nona wrote:Wow Jerzy stary koń najlepsze lgo. Dziś 42 uro męża. Wieczorem siostra zostaje z dzieckiem, my sushi, winko. Wychodzicie czasem na randki z mężem? My na uro moje, jego i rocznicę obowiązkowo.czasem też jak dziecko u dziadków. Polecam randki z mężem.
Nona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Lamiii tak przypuszczałam, że stamtąd musimy się kojarzyć 😁 musisz się teraz ujawnić 😁
Magda Ty się nie śmiej, ja to będę pewnie z tych co w pierwszym miesiącu popełnią wszystkie możliwe błędy😂
Plan jest na Brochów, mąż się wczoraj zgadał z kolegą w pracy, że jego żona jest tam położną i mam się z nią skontaktować żeby w razie czego nikt mnie nie odesłał🙈 wczoraj dzwoniłam, ale napisała że na porodówce 2 razy więcej rodzacych niż miejsc 😲 Więc odsyłali do Oławy a tam nie ma znieczulenia 🥴🥴 -
Dziewczyny ja cały czas mocno trzymam kciuki!! Mam nadzieję, że intuicja jednak Was tutaj zmyli.
Beti w naszych rejonach wczoraj lało strasznie, dzisiaj na szczęście już słonko.
Nikodemko tak jak pisze Lami, trzeba mocno wierzyć, że sen zaraz stanie się rzeczywistością. -
Dośka- lepiej, zebym nie mowila co sie teraz dzieje w mojej glowie, nie chce juz wnosic negatywnych emocji, ale ja nawet nie umiem juz sobie wyobrazic momentu, w ktorym widze te dwie kreski. Mam wrazenie, ze mnie to nie spotka albo, ze na to nie zasluguje, sama nie wiem... Kiedys umialam wyobrazic sobie siebie z brzuchem, mnie i meza z dzieckiem, a teraz ta wizja jest jakas abstrakcja. Tyle juz tych badan mam za soba, wielkich, zawiedzionych nadziei po hsg i teraz po histero, ze poziom wiary spada No, ale nic. Walcze z hormonami, przetrwam ten czas i juz. Nie ma wyjscia.
-
Dośka wrote:Dziewczyny ja cały czas mocno trzymam kciuki!! Mam nadzieję, że intuicja jednak Was tutaj zmyli.
Beti w naszych rejonach wczoraj lało strasznie, dzisiaj na szczęście już słonko.
Nikodemko tak jak pisze Lami, trzeba mocno wierzyć, że sen zaraz stanie się rzeczywistością.
Dzisiaj tez ładnie -
Szczesciaro ja miałam już na prenatalnych w opisie gdzie się znajduje łożysko
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Jerzyku wszystkiego najlepszego🥳🥳🥳
Nikodemko, ja w noc przed testowaniem nie moglam spac a jak zasypialam to snila mi sie jedna kreska i byl jedna takze mocno Ci zycze, zeby Twoj sen sie spelnil, zaslugujesz na to!
Beti, rozumiem ze jutro testujesz razem z Nikodemka? a fiorella jutro albo w sobote. Musza byc z tego jakies ciąże no!
U mmie temperatura poleciala moooocno w dol, mam nadzieje, ze normalnie dostane dzis lub jutro okres.
Sloneczko jak u Ciebie sytuacja? Przyszla malpa?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Domi_tur wrote:P.s zepsuło nam się auto, chyba poród jest blisko 😂😂
Domi, instynkt wszystko zrobi za Ciebie, serio. Nie zastanawiaj się czy wszystko co robisz, jest takie jak powinno, bo oszalejesz.
Musisz dbać też o siebie i swój spokój, a wtedy wszystko się uda. Jak coś, to wal jak w dym. Mogę Ci dać nawet mój numer tel.
Znieczulenie zdecydowanie polecam jak Ci wody odejdą albo będziesz miała spore rozwarcie, to Cię nie odeślą. Ja znieczulenie wzięłam przy 5cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 09:34
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Szczęściaro, ja też miałam na prenatalnych już napisane
Domi, to znak z tym autem chyba
Nona, szalona jesteś Ja to nigdy nie używałam, mąż wystarczał Po wczorajszym jednak stwierdziłam, że chyba na kilka tygodni znowu spokój, bo co to za przyjemność ze słoniem Ale będziemy później wywoływać małą zapewne, więc jakoś będzie trzeba się przełamaćNona, Szczęściara lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny