Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobny do tego australijskiego jest szetlandzki, z tym że ten to taki niskopienny ;p
Ja wczoraj skłoniona waszymi staraniami itd postanowiłam wykorzystać męża bo chyba od 2 miesięcy nie było. I co? Wielka dupa. Było bo było, bez fajerwerków. Ścisk jak u dziewicy, susza jak na sacharze. Ja mam nadzieję że wróci dobry seks po porodzie ;( A do tego czuję się jak słoń w składzie porcelany, brzuchol już przeszkadza. A dzisiaj mam zakwasy ;pprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Jerzyk dziś kończy miesiąc 🙈🎉
przedszkolanka:), Pestkaa, Dośka, tęczova, sunshine03, Beti82, Lami, madziorek86, OlivkowaMama, Meggs, Słoneczko123, Nikodemka, Cytrynowy sok, fiorella82, Niezapominajka2, Nona, Szczęściara, alex0806, Wik89, Arashe, Kasztanek, blair. lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Wszystkiego co najlepsze Jerzyczku 😘🥳
Magda - mbc lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:44
-
Buziaki dla Jerzyka
Magda mialas do mnie napisac jeszcze hahha czekam -
Jerzyku, rośnij duży! ❤️
Dośka, u mnie bez zmian, czyli nadal typowo przedokresowo. Z temperatura jak u Beti, bez rewelacji, nie wyglada ciazowo.
Mialam dzis tak realistyczny sen, ze chcialo mi sie plakac po przebudzeniu. Snilo mi sie, ze robilam testy jeden za drugim i wszystkie byly pozytywne. Wysylalam Wam zdjecia, mowilam mezowi i czulam sie tak cudownie... Niestety moje sny zawsze sprawdzaja sie na odwrot -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko, a ja chcę żebyś uwierzyła, że ten spełni się tak, ja się wyśnił 😘
Jerzykiem nasz kochany! Taki duży, cały miesiąc! Wszystkiego najlepszego 💗
Czytałam wczorajsze wieczorne wpisy, się uśmiałam, jak wszystkie kazalyscie Nonie bzykać, hahaha 😂
Malinko, super, że się na pokazałaś! Odpoczywaj ile wlezie i poprosimy jakaś fotkę 😊
Domi, śledztwo przypadkiem ukończone. Wyświetlił mi się wczoraj wpis z FB z "Hallo", od razu poznałam Twoją buźkę w komentarzach i mamy wspólnych licealnych znajomych, więc z tych oparów papierosowych, co to się na Hauke Bosaka unosiły, musimy się kojarzyć 😋
Nikodemka, Wik89 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero