Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex u mnie też posucha 😂😂 mąż tam próbuje coś ugarać ale nie wychodzi mu. Ostatnio powiedział mi że powinno być coś takiego jak wynajem baby na czas ciąży.. Myślałam że go zabije.. Staram się żeby raz w tygodniu było ale bez żelu nie da rady..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Wszystkiego najlepszego dla Jerzyka pytanie już się zmienił od porodu a po 3 Msc to już w ogóle będzie inne dziecko
Nikodemko, mi jak zaszlam to śniło się, że oglądam zdjęcie ze swojego usg i że idę do WC dla kobiet w ciąży.
A ja nie mogę znieczulenia...Nona lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Alex u mnie też posucha 😂😂 mąż tam próbuje coś ugarać ale nie wychodzi mu. Ostatnio powiedział mi że powinno być coś takiego jak wynajem baby na czas ciąży.. Myślałam że go zabije.. Staram się żeby raz w tygodniu było ale bez żelu nie da rady..
Ale ja myślę że u mnie to kwestia głowy. Bo niby chciałam, ale się bałam że już na tym etapie nie powinniśmy. Odbijemy sobie za kilka tygodni, zanim się mała pofatyguje na świat Wtedy litry żelu i może da radęLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Nona, Beti82, Dośka, alex0806, Nikodemka, Niezapominajka2, Ani0nka, Lami, Magda - mbc, tęczova, Arashe, OlivkowaMama, Szczęściara, Cytrynowy sok, Słoneczko123, madziorek86, Domi_tur, Wik89, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
[QUO,,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 10:44
Meggs lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Alex zalecam loda. No coś Ty, 2m mąż chodzi nieruszony???
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs musisz powtorzyc zdj nie ma psa i kota
Nie no laska z Ciebie taka ,ze juz chyba wiecej o zdj nie bede prosic hahahha
Ale brzuszkiem mozesz sie juz chwalic nie powiesz .ze nieMagda - mbc, Meggs lubią tę wiadomość
-
Dośka, Niezapominajka2, Meggs, tęczova, Beti82, Cytrynowy sok, Nona, Słoneczko123, Szczęściara, madziorek86, Domi_tur, Wik89, blair., Ani0nka, przedszkolanka:), Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Meggs ale pięknie już widać! Szkoda, że zwierzaki się nie załapały an foto jak ostatnio
Nikodemko oczywiście, że na to zasługujesz!!! Nie wolno Ci myśleć inaczej! Ja dobrze Cię rozumiem, bo nam z mężem też przez długi czas nie wychodziło i też dużo łez wylałam... Ale wiem, że w końcu przyjdzie ten dzień, że zobaczysz 2 kreski na teście, które zostaną potwierdzone przez bete. Będziesz świetną, kochającą mamą i nie ma opcji, żeby Twoje pragnienie się nie spełniło.Nikodemka, Meggs lubią tę wiadomość
-
My w pierwszym i drugim trymestrze normalnie sexy, ale nie że cały czas, bo jest zmęczenie przez ten domek. Z 4-5 dni w tygodniu siedzimy tam do tej 23/24, więc sił brak. Teraz już szczerze mówiąc chętnie odpuściłabym bzykanie, bo jakoś mi później niekomfortowo. Mój też widzę, że psychicznie już by odpuścił, fakt 2 kilogramowego dziecka kilka centymetrów dalej nie działa na niego najlepiej. Ale cholera, szyjka 4,5 cm, no bez jaj, przecież to się nie skróci do października nawet.
Babie to kuźwa nie dogodzisz, najpierw panika, że co jak się skraca, a teraz kuźwa źle, że taka długa 😂Magda - mbc, alex0806, Beti82 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
To i ja pokaże brzuch, dwa dni temu robiłam. I ta stylizacja będzie u mnie grana w następny weekend bo mamy wesele. Później we wrześniu mamy 3 wesela i obawiam się ze już się nie zmieszczę wtedy w ta sukienkę dlatego teraz ją zakładam 😁 sory za mojego pięknego kapcia w tle 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 10:06
alex0806, Magda - mbc, Lami, Dośka, Nikodemka, tęczova, Arashe, Niezapominajka2, Meggs, Beti82, OlivkowaMama, Cytrynowy sok, Nona, Szczęściara, Słoneczko123, madziorek86, Wik89, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Meggs, Alex, śliczne brzuszki! 💗
Meggs, a swoją drogą to co Ty robisz, że takie włosy masz długie?! Przed chwilą miałaś do ramion o ile się nie mylę?
Dośka, AniOnka 😍 Następne śliczne brzusie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 10:08
Meggs, Dośka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Moja miała 4,3 ostatnio. Teraz w środę wizyta, mam nadzieję że nic się nie skraca nadto. Bo czasem mam wrażenie, ze mała tak napiera, że rączkę mi dołem wyciągnie. I czasem coś zakłuje w środku.
Anionka właśnie się zastanawiałam, co ty tak ucichłaś Ślicznie wyglądaszLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵