Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, to dobre wieści A co do dupka to fakt, mi 2 razy zablokował owulację bo brałam za szybko.
W ten mój brzuchal to już ciężko igłę wbić Właśnie zalałam się krwią jak wyciągnęłam strzykawkę, a robię tak jak zwykle. Po prostu chyba zbyt wszystko ponapinane jest ;/Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona, mi tylko chodzi o to, że chciałabym już wiedzieć dlaczego @ nie mam i ew dostać lutkę. Miałam zamiar iść do tej nowej gin z aktualnymi badaniami hormonów... Cóż, nic nie poradzę.
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona, mega, to teraz czekamy na Twoj test
Sloneczko, kurcze... Ja tez bym szalala na Twoim miejscu. Gdzie jest ta glupia @? Ciekawe czy to cykl bezowulacyjny, czy pozniejsza owu, czy leki...Nona lubi tę wiadomość
-
Nona super wieści 😊 wstrzeliliście się idealnie! Teraz czekamy na 2 krechy!
Słoneczko ja myśle ze to że tej Twojej starej gin nie było to znak żeby więcej do niej nie iść 😋 pójdziesz do kogoś nowego, sensowniejszego. Okres jeszcze nie przyszedł?Nona lubi tę wiadomość
-
Jeeezu, jestem parowozem! Poszłam dosłownie 100 m do piekarni, kawałek do krawcowej (kupiłam sznurek, będę kończyć kokon!), obok apteka i do domu. A sapię jakbym maraton przebiegła
Słoneczko też myślę że to znak i więcej do tej baby nie idź! Jak masz możliwość to zmieniaj gina a dzidzia się pojawi szybciej z jakimś konkretnym planem, a nie mydleniem oczuNona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemka wrote:Dziewczyny, doradzcie mi co moge kupic w prezencie na baby shower dla chlopca? Totalnie nie mam pomysluLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, ooo super pomysl!
Dopiero teraz przyszlo mi do glowy, ze moglam sie odezwac do Fiorelli albo Przedszkolanki, zeby cos mi udziergaly
Jako, ze nie mam zdjecia z brzuchem, to pokaze Wam mojego meza w seksi ubranku 😎
Nona, alex0806, Domi_tur, Cytrynowy sok, madziorek86, Arashe, Dośka, Beti82, tęczova, Ani0nka, przedszkolanka:), Pestkaa, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko co to za wdzianko?
Nona super 😍 czuje, ze to ten cykl u Ciebie!
W srode moj maz ma androloga, ktory ma zadecydowac, czy skierowac go na operacje zylakow powrozka nasiennego. Widze, ze opinie co do skutecznosci zabiegu jak i ryzyka powiklan sa na forum obu bardzo rozne. Czy u Was to byl ten zabieg moze? Jesli tak to jestem bardzo ciekawa czy wyniki sie poprawily po, daj znac jesli mozesz jak bedziecie wiedziecNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
To jest strój świni!
Edit: Alex, świntuszyłam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2019, 11:41
alex0806, Nona, tęczova, przedszkolanka:), Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Wik, z tego co wiem po operacji mojego brata najczestszym powiklaniem po usunieciu zylaka jest wodniak i moj brat wlasnie go mial. On jest mlody, nie stara sie o dziecko i poki co o tym nie mysli, ale po usunieciu wodniaka lekarz zalecil mu zbadanie nasienia 3 miesiace po zabiegu i mowil, ze wszystko juz powinno byc ok. Olal sprawe i zbadal dopiero po pol roku, ale wyniki sa ok.
Nona lubi tę wiadomość
-
Ja bym się cieszyła z zawieszki do smoczka ładnej, fajnego gryzaka drewnianego, kontrastowych kart czy zawieszek do wózka.
Jak ja chodzę na takie imprezy to robię kosz z takimi pierdółkami, a jak mama jest mi bliska to jej drukuję taki bon pierwszej pomocy - że oferuję jej 3 godziny z dzieckiem, podczas których ona może wyjść do fryzjera kosmetyczki czy do sklepu i dla niej zawsze płatki pod oczy na opuchliznę, maseczkę do twarzy i jakiś bon na kawę do pobliskiej kawiarni albo inny kupon ratunkowy na spacery 😜 ja się bardziej skupiam na matce 😂Meggs, Nikodemka, Cytrynowy sok, Wik89, madziorek86, alex0806, tęczova, blair., Ani0nka, przedszkolanka:), Szczęściara lubią tę wiadomość