Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko, jejku to wyglada wspaniale! Aaaaaa 😍 kciuki za kolejny test albo za bete!✊✊✊ cos czuje, ze w koncu nam sie korek na staraczkowej liscie odblokuje😘
Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko, masz rację, podchodź na chłodno. Jeśli to znów oszukaniec to powiedz dr W o tym. A sikniesz dziś jak nordy przyjdą?“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Wik89 wrote:Nikodemko, jejku to wyglada wspaniale! Aaaaaa 😍 kciuki za kolejny test albo za bete!✊✊✊ cos czuje, ze w koncu nam sie korek na staraczkowej liscie odblokuje😘
tęczova, Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, ja już sobie obiecałam po tych różnych cieniach, co ci się pokazywały, że nie będę tu juhuhować i nakręcać. Powiem tak, tamte były zawsze zalane, przelane, pigment się ciągnął i rozmazywał. To Allegrowy test czy rozbrojony Amil 25?
Fiorella, Beti, a u Was żadnego poczasiaka? Czekamy na weekend 😘Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Nikodemko u mnie taka kreska była 13 dpo i pojawila się później niż po 1 min.
Zrób betę, nie będziesz się zastanawiać 😊
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Beti82 wrote:No wlasnie a nastepna w kolejce ja juuupi hahahah“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Właśnie, właśnie, Nikodemko, a to nie była przy ostatnich oszukanych cieniach taka umowa, że lecisz od razu na betę, żeby sprawdzać, czy ona nie drga wtedy jednak coś? Tak mi się kojarzy 🤔
Beti82, tęczova, Magda - mbc, Pestkaa, Dośka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova - nikogo nie bedziesz przepuszczac! Nie zamierzam sie sama opychac ciazowa pizza! Zachodzimy wszystkie po kolei i koniec.
Lami - to paskowy Pre-test. Czytam o nim opinie i niestety pisza, ze potrafi oszukac. A jak cos potrafi oszukac, to zawsze mnie. Masz racje, mialam robic bete, ale zrezygnowalam z postanowienia przez cene
Nordy sa 60 km ode mnie, wiec licze, ze dzis przyfruna i sikne na jednego jeszcze wieczoremWik89 lubi tę wiadomość
-
Hah Lami tak bylo ale potem Nikodemka sprawdzila ile kosztuje beta i chyba postanowila, ze to zdzierstwo, wiec zostaje przy testach a beta po terminie malpy. To co, robimy zrzutkę na test bhcg? 😁😊
Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Teczova - nikogo nie bedziesz przepuszczac! Nie zamierzam sie sama opychac ciazowa pizza! Zachodzimy wszystkie po kolei i koniec.
Lami - to paskowy Pre-test. Czytam o nim opinie i niestety pisza, ze potrafi oszukac. A jak cos potrafi oszukac, to zawsze mnie. Masz racje, mialam robic bete, ale zrezygnowalam z postanowienia przez cene
Nordy sa 60 km ode mnie, wiec licze, ze dzis przyfruna i sikne na jednego jeszcze wieczoremPestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemko, czy Ty masz wskazania do włączenia czegoś przy pozytywie? Dupek, heparyna? Bo jeśli tak to beta koniecznie, jeśli nie to oczywiście możesz czekać na lepsze testy do jutra
Beti82, Rodzynka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Teczova - haha, jestes niesamowita. Wszystkie jestescie niesamowite!
Wiem, ze jestem uparta, ale betke zrobie dopiero w poniedzialek, tak jak sobie postanowilam
Reset, no wlasnie nie mam. Wiec moge sie zrelaksowac :d
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 08:51
-
Nikodemka wrote:Teczova - haha, jestes niesamowita. Wszystkie jestescie niesamowite!
Wiem, ze jestem uparta, ale betke zrobie dopiero w poniedzialek, tak jak sobie postanowilam
Reset, no wlasnie nie mam. Wiec moge sie zrelaksowac :dBeti82 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”