Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko miałan jeszcze dodać, że wreszcie test nie jest zalany!!! Jest piękny, czysty i wygląda niezwykle wiarygodnie, tym bardziej, że pojawił się od razu różowy kolor a nie jakiś szary pasek zalany. Jak nie chcesz bety to może za tą kasę kupisz jeszcze teścik jakiś? 😂
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Domi, ale wiesz... Mialam juz taka ladna, o czasie i rozowa kreske na tym allegrowym za pierwszym razem. Nie na tym rozlanym, tylko na kolejnym, nie wiem czy pamietacie.
Listonosz przyjezdza o 12.00 jak nie przywiezie testow, to przejade sie pozniej na poczte, bo widze, ze sa juz niedaleko -
Kurcze, Sloneczko... nie masz mozliwosci, zeby isc do jakiegokolwiek lekarza, zeby zobaczyl co sie tam dzieje? Przydalaby Ci sie ta lutka.
-
Nikodemko! Biegnij na betę a nie czekaj na listonosza! To nie zacny poczasiak tylko ładna kreska. Jeśli to nie jest ciąża to ja już nie wiem co ty masz z tymi testami... radioaktywny mocz jakiś? ;/ ja wierzę że tym razem to różowa kreska=różowe bobo w urodziny ojca ;p
Przeleciałam przez te posty żeby sprawdzić testowanie i nie puszczam jeszcze kciuków dziewczyny może za szybko robiona cała reszta. Musi tu w końcu się pojawić wysyp II kresek
A ja dopiero wstaje na śniadanko. Wysypiam się chyba na zapas ostatnio. Dzisiaj bez planów, ewentualnie szycie, więc na luzieNikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, tanie opcje mi się wyczerpały. Nie chcę płacić nie wiadomo ile za wizytę tylko po to, by dostać luteinę. W poniedziałek mam wizytę i pewnie zapłacę sporo, więc muszę poszukać innego sposobu..
Przedszkolanko - właśnie o tym myślałam 😀 -
Sloneczko, rozumiem doskonale. Poniedzialek niedaleko, ale trzymam kciuki, zeby @ do tego czasu przyszla sama. Przedszko ma racje. Kiler, wino, goraca kapiel, seks i przylezie!
Słoneczko123 lubi tę wiadomość