Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko nie masz bóli przy zmianie pozycji przed okresem bo Ty w ciąży jesteś a nie tam jakiś polip 😂😁
blair., Nikodemka, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Cytrynowy sok, Słoneczko123, sunshine03, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, pomocy! Dostałam wyniki z posiewu, który robiłam tydzień temu i systemie Medicover mam komentarz, że "wymagane leczenie, skonsultuj się z lekarzem", a wyniki takie:
Preparat bezpośredni:: Komórki nabłonka:wystepuja
Leukocyty:pojedyncze wpw
Lactobacillus:nieliczny wpw
Inne bakterie:
Gram-dodatnie:ziarenkowce pojedyncze wpw
Gram-ujemne:pałeczki nieliczne wpw
Grzyby drożdżopodobne: brak
Komórki kluczowe (Clue cells):nie wystepują
Uwagi:: Z badanego materiału wyhodowano:
Wynik badania: Dodatni
Czy to wymaga pilnej konsultacji? Bo według googla, to raczej nie, ale wiadomo, nie znam się. Badania robiłam, żeby się upewnić, czy jestem "czysta" przed kolejnym HSG. -
Fiorella niestety nic mi mie mowia te wyniki, jakos inaczej ten posiew opisany niz gdy ja robilam, wiec nie umiem sie polapac. Mysle ze dostaniesz jakies globulki, ja dostalam na candida albicans.
To MUCHa?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Brzuchatki powiedzcie mi czy zdarzały wam się omdlenia?? Poszłam na rynek dzisiaj i wróciłam taxi.. Zrobiłam się blada oblał mnie zimny pot i prawie fikłam😔😔 poewidzcie mi czy to normalne?? Teraz boli mnie głowa😕😕
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 11:31
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Fiorella niestety nic mi mie mowia te wyniki, jakos inaczej ten posiew opisany niz gdy ja robilam, wiec nie umiem sie polapac. Mysle ze dostaniesz jakies globulki, ja dostalam na candida albicans.
To MUCHa? -
nick nieaktualny
-
Szczęściara wrote:Brzuchatki powiedzcie mi czy zdarzały wam się omdlenia?? Poszłam na rynek dzisiaj i wróciłam taxi.. Zrobiłam się blada oblał mnie zimny pot i prawie fikłam😔😔 poewidzcie mi czy to normalne?? Teraz boli mnie głowa😕😕Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Fiorella, ale poki co sie nie zamartwiaj kochana, bardzo czesto cos w posiewie wychodzi dodatnie, pojdziesz do gina przeisze globulki czy masc i bedzie ok!
Nona, tak, mi niby pomoglo po tych globulkach i po masci gyno cośtam. Ale ogolnie candida albicans sa bardzo czeste i gdy sa nieliczne to nic w tym zlego, ja zaleczalam z uwagi na hsgII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kochane byłam po śniadaniu zjadłam kromke chleba i 2 parówki. Bez wody też nie ruszam się z domu..
To było jak stałam w kolejce i też słoneczko dzisiaj świeci może to przez to. Jak usiadłam wzięłam łyka wody było ok ale jak wstałam i znowu ustalam w kolejce to drugi raz taka sama sytuacja. Wystraszylam się usiadłam zadzwoniłam do męża i taksówkę. W tamtej ciąży czegoś takiego nie miałam. A powiedzcie mi czy to mogło być przez spadek cukru?? Ale nie sądzę że po takim śniadaniu szybko by spadł.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )