Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha, Domi, no dobrze, że sobie przypomniałaś o tym "było" 😂 Proszę męża posłać po malinki i herbatkę z malin.
Ostatnio musiało coś o nich być w śniadaniowej telewizji, bo mama dzwoni i mówi "Nie jedz! Ale zamroź na 37 tydzień!"Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Teczova, Wik - jesli jakims CUDEM, to bedzie prawda, to moje Nordy leca do Was. Zszokuje Was, zamowilam AŻ 5
Jesli ta kreska mnie oszukala, to chyba rzucam starania.
Sloneczko - juhuuu! Problem sam sie rozwiazal, swietnie. Ten cykl z nowym lekarzem bedzie przelomemc czuje to :*tęczova, Wik89, Słoneczko123 lubią tę wiadomość
-
Ej, Domi, nie bądź taka, daj mu jeszcze tam posiedzieć, a nie ojciec go pogania!“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
Maz jedzie z Pinkami o czulosci 10 😎 Od tej pory kumuluje siki i zrobie to, juz trudno. Na poprawe humoru zaprosilam kolezanki na babski wieczor, bede mniej myslec.
Nona, przedszkolanka:), Beti82, Cytrynowy sok, alex0806, tęczova, Wik89, Słoneczko123, Dośka, Arashe, Biegającą-mama, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Nikodemko mamy to. Stawiasz flaszke, czuje to.
Nona lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanko a pochwalisz się? Bo ja nie wiem co się do porodu nadaje. Na pewno nie ta ze snu 😂 wyglądała jak sexy sukieneczka do łóżka 😂
Kiedy Anhydra rodzi? W sierpniu?
Szczesciara moja kolezanka od implantacji omdlenia miała juź..
Nadrabiam dalej ;p -
Rodzynka wrote:Tak jak pisze reset, też mam niskie ciśnienie w sumie od zawszę, no i w tym stanie z niskim ciśnieniem ryzyko omdlenia niesty jest większe niż u kobiety z normalnym ciśnieniem. Nigdy nie mogłam długo stać bo się źle czułam, no ale nie mdlałam tak jak teraz.
-
sunshine03 wrote:Alex chodzi o herbatkę z liści malin
Maliny można jeść normalnie. Zresztą ta herbatka to i tak dla mnie jest wątpliwej skuteczności 😂
Wiec Domi co prawda juz troche za pozno ale napic sie mozesz -
VianEthel2 wrote:O co chodzi z tymi testami NORD?
przedszkolanka:), Nikodemka, Cytrynowy sok, Beti82, alex0806, Pestkaa lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemka trzymam kciuki i czekam!
Chociaż niucham kolejny pozytyw 😎Nikodemka, alex0806 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.