Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko - w takim razie czekamy
To mój pierwszy dzień okresu od ponad dwóch lat bez uronionej łezki! Czuję się świetnie i jestem jakoś mega pozytywnie nastawiona
A co do fotela Domi, to on powinien się na pierwszej stronie znaleźćWik89, Dośka, alex0806, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
-
o dobry pomysl z fotelem na pierwszej stronie
Słoneczko ale obiecaj ,ze do tej ginki juz nie pojdziesz ok?
I odstaw a najlepiej wyrzuc te leki co Ci dala franca -
Właśnie się dowiedziałam, że moja wizyta w poniedziałek będzie kosztowała max. 115 zł, czyli mogę szaleć z badaniami haha Dzwonili potwierdzić wizytę
Beti82, alex0806, przedszkolanka:), tęczova, Arashe, sunshine03, Pestkaa, Cytrynowy sok, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:o dobry pomysl z fotelem na pierwszej stronie
Słoneczko ale obiecaj ,ze do tej ginki juz nie pojdziesz ok?
I odstaw a najlepiej wyrzuc te leki co Ci dala franca
Beti, no pewnie, że nie pójdę! I mam nadzieję, że na usg będzie wszystko ok, bo jak nie to jeszcze skargę na nią złożę.
Leków nie wyrzucę, pokażę je w pon lekarce.Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny CHYBA JESTEM W CIAZY 😳
Powiedzcie, ze tez to widzicie?
Nie moge zrobic lepszego zdjecia, bo trzesa mi sie rece!
alex0806, OlivkowaMama, Ani0nka, Kasztanek, Beti82, Wik89, Słoneczko123, Dośka, przedszkolanka:), tęczova, Lami, Szczęściara, Niezapominajka2, blair., Nona, Meggs, Arashe, Biegającą-mama, sunshine03, Domi_tur, Pestkaa, fiorella82, Cytrynowy sok, Rodzynka, madziorek86, kozgo, rzepakowepole, Cecylia lubią tę wiadomość
-
Słoneczko, nie bój się szukać tego swojego jedynego właściwego lekarza. Tak to jest u nas, że nie jest łatwo o dobrego fachowca w temacie leczenia niepłodności i często trzeba wytrzeć pupą niejedno krzesełko w niejednej poczekalni, by trafić dobrze. Ale warto. Oby u Ciebie to było już.
Nikodemko!!! Cudnie! Gratuluję!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 15:28
Słoneczko123 lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Nikodemka wrote:
Rośnijcie zdrowo kochana ❤️❤️
Gratuluje, bardzo się cieszę !Nikodemka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmlodsza, dziekuje ❤️ Ja trzymam kciuki za Ciebie, od zawsze! Dziekuje za Twoje
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
Nikodemko jutro beta! Kropek trzymaj się mocno mamusi, tak długo na Ciebie czekała! ❤️❤️❤️❤️
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
AAAAAAA, wiedziałam jest kreska! Jutro na betę marsz!
Nikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko suuuper.Ale leć jutro na bete i sprawdz proga
-
Nikodemka wrote:
AAAAAA!!!!! Ale się cieszę!!!! 😀😀😀😀 Gratulacje Kochana!! 😘 🎈🎈🎉🎉🎉Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 15:34