Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Blair - jesli naprawde sie udalo, to tak I kazdemu bede polecac histeroskopie!
Nona, alex0806 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko, aż mam łzy w oczach, cudownie, pięknie i najlepiej na świecie ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ pinki to jedyne testy, na których nie miałam NIGDY najmniejszego cienia. Już czekam na zdjęcia Twojego brzuszka za kilka miesięcy 😘
Nikodemka lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
blair. wrote:Nikodemko czyli ile Twojemu cudotworcy to zajęło, gwarantował w 6 miesięcy? A wyszedł 1 cykl? 😊
Magda - mbc, tęczova, Nikodemka, Pestkaa, blair. lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Jade do niego haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 16:10
Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Magda, ja totalnie nie wierze! Leca mi lzy po policzkach od kiedy ten cien zaczal sie wylaniac. Chce tylko juz miec wynik tej bety, wiedziec na pewno, ze to to i na maksa sie tym cieszyc. Bo poki co to ostroznie, jak to ja jeszcze mogl mnie i drugi oszukac :d
Nona - jak dostane bete, to skrupulatnie wypisze wszystkie patentyWik89, Nona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Jestem mega wzruszona 😍 za każdym razem było mi tak strasznie przykro, że znowu przeżywasz takie rozczarowanie, a my Cię Nikodemko tu jeszcze podkręcałyśmy... Ale moje sny zawsze mają w sobie dużo prawdy więc niech się reszta bierze do roboty😁
W tym miesiącu jeszcze przynajmniej jeden test pokaże dwie kreski, jestem tego pewna!Wik89, Słoneczko123, Nikodemka, alex0806, Cytrynowy sok, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dupa dupa dupa. Nie bedzie dzis bety, u mnie w szpitalu robia ja tylko ze skierowaniem. Ale trudno, rano wsiadamy w auto i jedziemy do wawy Moj maz zaraz zniesie jajko. Ja mam wiecej cierpliwosci od niego :d
A tak w ogole to wiecie, ze jestescie najcudowniejszymi ovufriendkami na swiecie???? ❤️sunshine03, madziorek86, przedszkolanka:), Magda - mbc, Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Nie, Nikodemko, siedzicie już w aucie to jedzcie na wycieczkę gdziekolwiek indziej!!! I od razu randewu w knajpce!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 16:33
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero