Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko szukajcie gdzie indziej może;) podzwon szybko czy gdzieś na cito zrobią!
Też czuje że będzie coś z 8 ja przy mniejszym bladziochu na teście o czułości 10 miałam właśnie 18.5 I też nie wierzyłam że to się dzieje naprawdę
A teraz moje dziecko już zaczyna matkę denerwować bo wbija się dzisiaj od samego rana mega boleśnie w dół brzucha, kłuję mnie w pochwie i szyjce. Ale nogi na górze bo w żebra też się wpycha. Jakie toto długie jest!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 16:38
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Dupa dupa dupa. Nie bedzie dzis bety, u mnie w szpitalu robia ja tylko ze skierowaniem. Ale trudno, rano wsiadamy w auto i jedziemy do wawy Moj maz zaraz zniesie jajko. Ja mam wiecej cierpliwosci od niego :d
A tak w ogole to wiecie, ze jestescie najcudowniejszymi ovufriendkami na swiecie???? ❤️
za tą dupę z dzisiejszą betą nie lubię, ale za najlepsze ovufriendki lubię bardzo!!! -
Nikodemko, a mąż, tak z ciekawości, nie planuje odebrać swoich wyników?“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Teczova - planuje, dzis nie pojechalismy przez emocje jesli jutro wyladujemy w Wawie, to zajedziemy.
Sikne sobie jutro rano i drylujemy na bete. Pewnie nie zasnetęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziorek, ooo! Dzieki za rade, sprawdze to
Emocje mna targaja. Nadal mam z tylu glowy, ze to pomylka haha. No i racja... teraz zaluje, ze nie pojechalam na ta bete, ale nie wierzylam, ze to moze byc prawda
Staraczki!!! Jesli sie udalo, to od poniedzialku rozsylam Wam fanty z wiruskami!Słoneczko123, Beti82, Nona, tęczova, blair., Cytrynowy sok, Wik89, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chlop oszalal. Musialam przy nim sikac na trzeci test haha. Na Facelle od razu krecha, nawet minuta nie minela
Magda - mbc, Domi_tur, tęczova, madziorek86, Niezapominajka2, Beti82, Lami, sunshine03, Pestkaa, Rodzynka, blair., Cytrynowy sok, OlivkowaMama, Wik89, Ani0nka, Kasztanek, Arashe, Meggs, Dośka, alex0806, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Nona lubią tę wiadomość
-
Pokaż też chcemy zobaczyć ale Ci zazdroszczę. Chciałabym tak ucieszyć mojego“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”