Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Domi, kilka dni temu pisałaś o winie maryjnym. Przed chwilą mi sie przypomniało i sobie myślę "a sprawdzę jak ono wygląda" 👀 Wpisałam w Google i tak patrzę skądś je znam. Otwieram szafkę z trunkami i biorę moją buteleczkę ubraną w białą suknię i welon, podnoszę odzienie, a tam ww winko 🍷 🙈🙈 To chyba jakiś znak haha 😁
tęczova, Magda - mbc, alex0806, Domi_tur, Lami, Beti82, madziorek86, Nona, Niezapominajka2, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Słoneczko, ja dziś robiąc obiad chwyciłam za wino, patrzę, a to Maryjka od szwagra! Aż wzięłam łyka na poprawę humoru 😂
Słoneczko123, Magda - mbc, Domi_tur, Wik89, Lami, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Boże Nikodemko, wspaniale. Ja dziś już nic nie chciałam mówić, bo ostatnio ten test tak rozczarował. Ale jest, jest ciąża, wiedziałam. Teraz najbardziej szalony czas dla Was, radość, niepewność, strach, wszystko na raz. Ale już zaraz, zaraz wszystko się uspokoi, będziesz liczyć kolejne tygodnie i narzekać na kręgosłup. Liczyłaś, kiedy masz tp?
Magda - mbc, Nikodemka, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Domi, kilka dni temu pisałaś o winie maryjnym. Przed chwilą mi sie przypomniało i sobie myślę "a sprawdzę jak ono wygląda" 👀 Wpisałam w Google i tak patrzę skądś je znam. Otwieram szafkę z trunkami i biorę moją buteleczkę ubraną w białą suknię i welon, podnoszę odzienie, a tam ww winko 🍷 🙈🙈 To chyba jakiś znak haha 😁
-
O tak rzepakowe, potwierdzam, za kilka tygodni można narzekać na kręgosłup. Mój mi aktualnie poślady rozsadza. A poszliśmy tylko do biedronki za rogiem. Kupiłam lampkę do małej do pokoju, bardzo fajne są, drewniane wzięłam chmurkę ale był jeszcze balonik, gwiazdka i księżyc;)
A oglądając książeczkę w Biedrze dla dzieci o ciele ludzkim otworzyło mi się na układzie rozrodczym tak ze tego, przesyłam te połączone komórki! ;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rzepakowe - mam termin na 23 marca, urodziny mojego taty
Niezapominajko - z cudotworca chodzi mi tez o jego predkosc i skutecznosc dzialania. Przyszlam i w kolejnym cyklu mialam juz histero, ktore robil on, badania hormonow i moczu, wszystko na nfz. Widze po mojej przyjaciolce, ktora jest na tym samym etapie staran i na histero na nfz czeka 9 miesiecy, u nie wiadomo jakiego lekarza. Takze to jest duzy plus. W same jego cudowne dlonie czy cos, oczywiscie nie wierzeprzedszkolanka:), alex0806, Wik89, Nona, Pestkaa, Słoneczko123, tęczova, sunshine03, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
A no i u mnie planu na histero nie byl u zadnego z poprzednich lekarzy... pamietacie jak sie wkurzalam, ze nikt mi nie zaproponowal laparoskopii? Kolejnym krokiem po hsg u kazdego bylo clo i inseminacja
Wik89, Nona lubią tę wiadomość
-
Nikodemko piekna krecha i to o tej godzinie 😍🤗 ale Wam gratuluję!!
I termin na wiosne, wspaniale 😍
Monia i ja mowie,źe Nikodemka ma Nelke w brzuszku 🤗
A Domi dzisiaj ma taki humor i teksty,że chyba zaraz urodzi z tej glupawki i radosci😀
😀
Teczova i Ty swojego tak uszczesliwisz sama mowilas,ze czekasz w kolejce grzecznie!tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny