Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wik89 wrote:A ja czekam na okres. Beti obstawialas, ze dzis przyjdzie, ja tez, na razie cisza. Ale dzis ma przyjsc wg ovu i podejrzewam, ze tak bedzie 😅
-
A ciekawe po czym ja zajde
Musze cos zmienic ,nie mam pomysłów juz -
Cześć Dziewczyny,
Wpadłam pogratulować Nikodemce ❤. Kochana trzymam kciuki!
Ja niedługo też mam zamiar zwolnić brzuch, więc szykujcie się Dziewczyny na zieloną falę 😉.
Tylko dodam, że nadal jestem w szpitalu (14 tydzień), leki odstawione a tu nagle skurczy brak..😂 Tak więc jakaś złośliwosc losu 😉.madziorek86, Meggs, Pestkaa, Nona, przedszkolanka:), sunshine03, Lami, Słoneczko123, Szczęściara, Nikodemka, alex0806, Wik89, Magda - mbc, Arashe, Niezapominajka2, tęczova, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Cześć Dziewczyny,
Wpadłam pogratulować Nikodemce ❤. Kochana trzymam kciuki!
Ja niedługo też mam zamiar zwolnić brzuch, więc szykujcie się Dziewczyny na zieloną falę 😉.
Tylko dodam, że nadal jestem w szpitalu (14 tydzień), leki odstawione a tu nagle skurczy brak..😂 Tak więc jakaś złośliwosc losu 😉.Nona, Anhydra, Meggs lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za pamięć Nona 😉 mnie póki co mozna wpisać na listę tych, które czekają na zielone światło.
Starania myślę nie wcześniej niż kwiecień 2020,.a to wydaje sie taaaaaak daleko...Nona lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualny
-
Nona, na każdą z nas przyjdzie odpowiedni czas ☺ Nie pozostaje nam nic innego jak czekać ☺
Wczoraj w pracy koledzy dali mi nadzieję, że ta praca jest "szczęśliwa". Praktycznie wszystkim urodziły się dzieci podczas pracy w tej firmie. Także to kolejny dobry znak i wiem, że w końcu sie doczekam 😊
A, i koledzy zażyczyli sobie za pierwsze 500+ pępkowe haha i jeszcze się obawiali czy im wódki za taką kwotę starczy 😂Nikodemka, madziorek86, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość