Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chetnie, jeśli można przy najbliższej wizycie w Krakowie, planuję na koniec sierpnia/ wrzesień.
Skąd Wy macie te testy takie paseczki? One czymś się rożnią od takich płytkowych?Nona lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
nick nieaktualnyNona wrote:Ja Lea
No to chętnie jakiś piątek kawa i ciacho. Jak usłyszysz moją historię to padniesz haha. 2 sierpnia piątek wieczorem. Która chętna na spotkanie z Krakowa?Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Testy paseczki miałam też z Rossmanna. Są za 4,99 teraz promo. A te z napisem. Schwanger z Rossmanna są po 5,99. Wzielam pasek. Sknera.
Beti, teraz Ty.Nona lubi tę wiadomość
-
Nikodemko ja to płacze ze szczęscia jakbym zaszła ja sama 😊 - my tu razem od samego początku na ovu - to był sierpień / wrzesień jakoś tak. Tak bardzo sie cieszę 😍 ale pisałam Ci po mojej becie ze będziesz mi robić sesje ciążowa z wlasnym brzuszkiem ❤❤
Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczęściara wrote:Fiorella jaka owulacja jak Ty w tym cyklu sikasz te Twoje bliźniaki..
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona, haha, moze to sposob Ja po prostu wole byc zawsze sceptyczna i milo sie zaskoczyc
Co do patentow do lykalam tylko kwas foliowy, B12 i witamine D, bzykalismy sie tylko 4 czy 5 razy. Obstawiamy, ze udalo sie jak bylismy nad jeziorem po weselu. Wynajecie pokoju bylo dobra decyzja :d A no i lezenie z nogami do gory po, acard i histero. Chyba tyle :d ananasy i inne wspomagacze olalam.przedszkolanka:), alex0806, Nona lubią tę wiadomość
-
Fiorella do 12 dpo to dopiero mogło być zagniezdzenie więc teoretycznie beta ok 14 dpo może urosnąć wtedy
Nikodemko to pewnie zadziałało jak pisałaś że zmęczona wtedy byłaś i w ogole że taki intensywny czas był
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyA w ogole, ponieważ jestem chora psychicznie to zrobiłam małe śledztwo i mi wyszło, że Beti zatestowala za wcześnie, bo dużo później zaczęła cykl niż my z Wik i Nikodemką. Beti, podliczyłam Cię, dziś masz 22 DC, nie ma bata żeby Ci cos wyszło!
Wik89, Niezapominajka2, Nona, Domi_tur, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Nikodemko ale nam pieknych emocji dzis dostarczyłas 😊😊😍😍 ja dzis prosto po pracy do domu pakowac sie i teraz jestesmy juz z mezem i przyjaciolmi w drodze na Podlasie, spedzimy weekend nad jeziorem wiec nie nadazam czytac Was ale baaaardO sie ciesze, tez sie wzruszylam, dzieki za patenty, ja zastosowalam w tym cyklu wszystkie oprocz histero i acardu, no zobaczymy, mam nadzieje, ze rozpoczelas szczesliwa fale 😍
I juz wygooglowalam tego Twojego doktorka... hmmm zobacze jakie beda wnioski po wizycie u androloga i nie wykluczam, ze sie do niego wybiore 😁
Trzymam kciuki za bete ale jestem po prostu pewna, ze bedzie dobrze, musi byc😘
Tymczasem pozdrawiam z trasy, pilnie wpatruje sie we wszystkie bociany na gniazdach 🤣🤣Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
fiorella82 wrote:A w ogole, ponieważ jestem chora psychicznie to zrobiłam małe śledztwo i mi wyszło, że Beti zatestowala za wcześnie, bo dużo później zaczęła cykl niż my z Wik i Nikodemką. Beti, podliczyłam Cię, dziś masz 22 DC, nie ma bata żeby Ci cos wyszło!
@ dostalam 19 czerwca haha
Dzisiaj 24 dc w 14 mialam owu wiec dzisiaj 10 dpo
Ewentualnie moglam miec jeszcze owu w 15 dc ale nie inaczej