Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anhydra - dziekuje, trzymaj sie tam i wracaj z dobrymi wiesciami :*
Jest jeszcze jedna rzecz, ktora zmienilam. Od tego cyklu bralam 2 tabletki acardu. I tu mam do Was pytanie... Nie odstawiac , prawda? Nie mam zbadanych mutacji i chyba skusze sie na zrobienie ich zaraz po potwierdzeniu bety.
No i fakt, psychicznie wyluzowalam w poprzednim i w tym miesiacu, ale prawda jest, ze w zime mialam poczatek depresji (moze bardziej stanow depresyjnych), wiem to. Po czesci wyciagnela mnie z tego mama, po czesci wiosna... Ale juz sie nad tym nie zastanawiam Bede w pelni szczesliwa jak beta wszystko potwierdzi, pozniej ladnie przyrosnie, ale juz teraz czuje sie najlepiej na swiecie!Słoneczko123, Wik89, Nona, Anhydra, VianEthel2, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Lami - jakie piekne fanfary na pierwszej stronie 😍 Zrobilam screena!
Meggs - dzieki, tez mi sie tak wydaje. Chyba bede go brala asekuracyjnie do wynikow mutacji...
-
Nona jeszcze Bair wraca na tory staraniowe.
Nikodemko ja do 24 tyg mam brać a też nie robiłam mutacji.. Tylko że ja biorę jedna i brałam od początku cyklu w którym się udało. Nie odstawiaj on tylko pomoże☺️☺️Nikodemka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Jeeej, Nikodemka, ale się jaram!!!!
Nikodemka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Teraz zachodzi Beti
Potem ja
Potem WiK I Tęczova.
Potem fiorella, Bair, Vian I Kasztanek.Beti82, Pestkaa, Magda - mbc, blair., Kasztanek, Meggs, Wik89, Domi_tur, tęczova, Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Anhydra - dziekuje, trzymaj sie tam i wracaj z dobrymi wiesciami :*
Jest jeszcze jedna rzecz, ktora zmienilam. Od tego cyklu bralam 2 tabletki acardu. I tu mam do Was pytanie... Nie odstawiac , prawda? Nie mam zbadanych mutacji i chyba skusze sie na zrobienie ich zaraz po potwierdzeniu bety.
No i fakt, psychicznie wyluzowalam w poprzednim i w tym miesiacu, ale prawda jest, ze w zime mialam poczatek depresji (moze bardziej stanow depresyjnych), wiem to. Po czesci wyciagnela mnie z tego mama, po czesci wiosna... Ale juz sie nad tym nie zastanawiam Bede w pelni szczesliwa jak beta wszystko potwierdzi, pozniej ladnie przyrosnie, ale juz teraz czuje sie najlepiej na swiecie!
Nie Nikodemko, nie odstawiaj acardu i jeśli nie masz zbadanych mutacji do 12tc nie daj go sobie odstawić.
Co do badania mutacji w ciąży, to Lami ma taką rozpiskę, czego w ciąży nie ma sensu badać. Więc jak coś, zbadasz sobie po, będzie na kolejnąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2019, 22:07
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Meggs wrote:Ale mutacje spokojnie w ciązy mozna zbadać. Zmiany w genach są stałe , mutacja to mutacja, ciąża tego nie zmieni 😊
-
Wiki, a gdzie na podlasie? Ja lecę na panieński do augustowa
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Gratulacje, Nikodemko. Aż też dziś uroniłam łezkę z Twojego szczęścia i przypomniała mi się moja pozytywną beta. Co do acardu, też bym nie odstawiała i zrobiła mutacje jak najszybciej. Ja zrobiłam w 22 tygodniu i uważam, że miałam dużo szczęścia na początku, bo przy moich mutacjach wjechała heparyna. Bogu dziękuję, że to już 32 tydzień. Świadomość tych mutacji i to, że biorę odpowiednie leki daje mi trochę spokoju.
Nikodemka, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny