Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Udanego wyjazdu 😘 Nona ma rację, pij z rozsądkiem! Ja nie muszę być rozsąda 😂“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie? Ktora jutro ze mna sika? Boze, ja dzis nie zasne. Chce juz miec wynik bety w łapie, wtedy sie moze otrzasne.
alex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anhydro, miło Cię przeczytać! Czekamy na Twojego synka! Dużo siły, już jesteś na mecie! Odezwij się do nas częściej 😊
Beti, może z nowości niepokalanek? Ale tak w ogóle teścik jutro, czekamy!
Fiorella, na Ciebie tak samo!
Wiki, łap wiatr w żagle! Odpoczynku i dobrej zabawy 😘
Oj, Nikodemko, tak jak napisała Tobie rzepakowepole - teraz bardzo dziwny czas przed Tobą 😊 Taki piękny czas!
Po pierwszym wyniku bety już będziesz chciała mieć w ręku kolejny itd.
Cały dzień o Tobie myślę! O tym, jak kiedyś mówiłaś nam, że na te wakacje nie brałaś za dużo zleceń, o mieszkaniu, które wkrótce odbieracie i w ogóle o tym, że mimo, że może tego tak nie odczułaś, ale w tym cyklu Twój pesymizm wcale nie wyrywał się na pierwszy plan i czuć było u Ciebie większy spokój. Bierz kochana acard, rób mutacje na razie te z pakietu dna. Oby nic nie wyszło, ale jeśli coś ma wyjść to lepiej wiedzieć czym prędzej. Taki piękny dzień nam zrobiłaś 😊Nona, Słoneczko123, Nikodemka, Wik89, Anhydra, madziorek86 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblair. wrote:A propos tych mutacji, faktycznie czekałyście te 14 dni roboczych czy wcześniej miałyście wyniki?
blair. lubi tę wiadomość
-
Tak dziewczyny, ja w ciąży. Brałam acard, myślałam nad mutacjami, ale starałam się odganiać złe myśli. Później ginka powiedziała (to był 7tc), że od 10 da mi heparynę ze względu na otyłość. No i zaczęłam się zastanawiać nad tym coraz bardziej i strasznie czekałam na ten 10 tydzień, gigant stres był. Później test zamówiła Meggs, a ja od razu na następny dzień, bo mówię chrzanić 300 zł, wydatków będzie co nie miara, ten zniknie między nimi. Miałyśmy dość szybko wyniki, wydaje mi się, że z 7-9 dni od odesłania.
blair., Meggs lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami ❤️ Az sie usmiecham do telefonu... Z tym moim spokojem mas absolutna racje. Ten i poprzedni cykl byly dla mnie przelomowe. Zaczelam normalnie zyc i postanowilam isc wedlug planu lekarza, to duzo daje. Jedna z wspanialszych mysli jaka przyszla mi dzis do glowy, to to, ze nie bedzie biura na sile, bedzie pokoik dzieciecy! A nowe zycie w nowym mieszkaniu zaczniemy z dzieckiem. Co do zlecen, to tu pojawia sie problem, bo na przyszly rok przyjelam kilka wesel, bede musiala sie wymigac. Och, poplynelam z fantazja! Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Jeszcze nie mam bety, a juz szaleje
Cytrynowy sok, VianEthel2, Nona, Pestkaa, Słoneczko123, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:
Chyba jest ciemniejsza...takie mam wrażenie. Tamta była bardziej różowa a ta bordowa...ale z tymi poròwnaniami kolorów to trochę wróżenie z fusów. Czekamy na betę 😉przedszkolanka:), madziorek86 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Nikodemko Nie panikuj jest dobrze i jedz do Warszawy😘
A ja chciałabym się pochwalić swoim cukrem na czczo- 85!!!!! ❤️❤️❤️ Aż się popłakałam ze wzruszenia, regularne posiłki co 3 godziny plus posiłek nocny czyli taki, który się je pół godziny przed snem, zawierający 2 wymienniki węglowodanowe działają!!! A mój mąż nie zjadł przed spaniem nic i cukier 105 🙈 a wczoraj to był piątek i w piątek mogę pozwolić sobie na coś słodkiego i był grany baton kinder bueno biały i cukier i tak był poniżej 100 ❤️ Ta cukrzyca ze mną nie wygra 😁😁 zbyt mocnego przeciwnika spotkała 😊😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 06:59
Nikodemka, Biegającą-mama, tęczova, Meggs, Anhydra, Nona, Słoneczko123, przedszkolanka:), madziorek86, Cytrynowy sok, blair., Dośka lubią tę wiadomość
-
Anionka, mowilam, ze sobie z tym poradzisz! Wspaniale
Anhydra - mam nadzieje... Zawsze myslalam, ze z kazdym dniem powinna ciemniec.
Temperatura podnosi mnie na duchu, bo wystrzelila w kosmos.Ani0nka, Anhydra, Rodzynka lubią tę wiadomość
-
Mam zalecenia z Karowej ze szpitala z przychodni diabetologicznej- 5 posiłków + posiłek nocny czyli pół godziny przed spaniem wiec ja zjadłam wczoraj 22 posiłek, o 6 zmierzyłam wiec to chyba jakieś 8 godzin 😁
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość