Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie zalamke bede miala jak nie wyjdzie po 4 cyklach na clo.
To by cykl na luzie po luzie hah
Teraz sie ostro do roboty zabieramy
Lami niepokalanek nieee.Juz kiedys bralam i cos mi namieszalo nie wiem co.Mam w domu w sumie cale opakowanie ale sie boje haha
Chociaz no jak dostane @ to moze zrobie prolaktyne znowu -
Anioka kochana ale ja Ci pisałam że to są za długie przerwy w jedzeniu dlatego cukier na czczo jest tak wysoki. Przerabialam temat cukrzycy. Coś mi się wydaje że nie masz tej cukrzycy tylko ten na czczo będzie problemem przez tą szybką kolacje. Jedyny plus tej diety dla cukrzykow nie przytyjesz już dużo☺️☺️
Ani0nka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Beti 😔 Głowa do góry, zaraz będzie Twoja kolej 😘
Nikodemko, u mnie na nordach były różowe kreseczki, na faciell też, a na pinkach 10 i 25 ledwo ledwo szare przebicia. Takie siki, na mnie te testy nie działały. Nordy i bobotesty do porównywania w kolejnych dniach używałam 😊
AniOnka, super, że cukier się reguluje, tak trzymaj!
Monia, a na amniopunkcję chce się zdecydować? Może chociaż powtórka z innym gabinecie pappy i USG?Beti82, Nikodemka lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Witam w 29 tygodniu 🤗
Nikodemko ja teź porównywałam ,ale wiem że to nie ma znaczenia w tych pierwszych. Moja koleżanka tez miała bladziochy takie same,niby bledsze a po prostu inny test no i wiadomo- mokry test porównywac z całkiem suchym jest bez sensu krechy są,czekamy na bete!!
Monia ja po lekach na żelazo mam mniejsze problemy niz jak 3 tyg.sama faszerowałam sie naturalnie. Teraz mi pomaga lekka kawa,owsianka, jabłko, czereśnie mam wrażenie że przeciwnie.. a piłaś siemie lniane? Wypij na noc jako ostatni posilek i popij woda. Błonnik "popchniesz" tak jakby i rano moze ulzy
Gratuluje 7 mca!
A co do siostry to nie wiem co poradzic..
Anionka super z tym cukrem 😊
Beti :* a który to cykl na clo byl?
Co do niepokalanka to tez sie balam wiec pilam herbate (w ziarnach). Może tak chcesz spróbowac? Z tym,ze ja mega wysypana bylam od niego.Słoneczko123, tęczova, Cytrynowy sok, Dośka, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Witam w 29 tygodniu 🤗
Nikodemko ja teź porównywałam ,ale wiem że to nie ma znaczenia w tych pierwszych. Moja koleżanka tez miała bladziochy takie same,niby bledsze a po prostu inny test no i wiadomo- mokry test porównywac z całkiem suchym jest bez sensu krechy są,czekamy na bete!!
Monia ja po lekach na żelazo mam mniejsze problemy niz jak 3 tyg.sama faszerowałam sie naturalnie. Teraz mi pomaga lekka kawa,owsianka, jabłko, czereśnie mam wrażenie że przeciwnie.. a piłaś siemie lniane? Wypij na noc jako ostatni posilek i popij woda. Błonnik "popchniesz" tak jakby i rano moze ulzy
Gratuluje 7 mca!
A co do siostry to nie wiem co poradzic..
Anionka super z tym cukrem 😊
Beti :* a który to cykl na clo byl?
Co do niepokalanka to tez sie balam wiec pilam herbate (w ziarnach). Może tak chcesz spróbowac? Z tym,ze ja mega wysypana bylam od niego.
Chcialam sprobowac natural haha
Po @ zaczynam clo -mam 4 cykle .Tak mi ginka franca powiedziala .Ale co pozniej jak nie wyjdzie to niestety nie wiem.Bo powiedziala ,ze mam sie starac narazie i nie stresowac.Skupila sie na tym ,ze hsg dobrze wyszloPestkaa, Anhydra lubią tę wiadomość
-
Monia mi już na taki kryzys jak brzuch boli i nic nie idzie to pomaga glicerolowy czopek. Żeby po prostu zrobić a się nie męczyć. Bo zaparcia mam kolosalne mimo błonnika, owoców, nic naturalnie nie działa ;/
A ja się witam w 32 tygodniu szok. Teraz to już leci, bo dopiero były święta i 20 któryś tydzień. Jak sobie od początku patrzę na zdjęcia to brzusio malutki był. Najgorsze że przy skutkach zrobiły mi się mikro rozstępy;( na brzuchu pewnie też wylezą. Ale smaruję, piersi też. Może poznikają później bo są delikatne
Nikodemko kresek nie ma co porównywać, dopiero beta prawdę ci powie A ta krecha moim zdaniem jest wyrazniejsza niż wczorajDośka, Anhydra, Magda - mbc lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja to mam chyba jakiegos pecha. Objechalismy 3 alaby, na stronie info, ze otwarte, na miejscu kartka, ze zamkniete. W Diagnostyce wynik na poniedzialek... W koncu w ostatnim alabie sie udalo, ale wynik o 20.00 Nie wiem jak ja wytrzymam 😳
-
Nikodemko, ja kiedyś robiłam w sobotę na stępińskiej i był wynik o 14.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Teczova - bylismy na Stepinskiej, dzis wyjatkowo zamkniete... No, ale moze tak tylko powiedzieli, a bedzie wczesniej. Mam nadzieje
przedszkolanka:), Pestkaa, madziorek86 lubią tę wiadomość
-
Stępińska zamknieta ?? 🙄🙄 wooow a to punkt pobrań przy głównym labie alabu! Moze w wakacje jakies dziwne zasady tam maja.
Monia co do Twojej siostry to nie wiem co poradzić. Jej ryzyko wcale nie jest jakoś bardzo wysokie, zwlaszcza ze po usg wszystko było dobrze. Ja powtorzyłabym usg u innego specjalisty i skonsultowałabym sie z genetykiem. Amnio obarczone jest ryzykiem poronienia do 2%, dla mnie to zdecydowanie za duzo. Dziwi mnie tylko nastawienie siostry. Ja po kiepskiej pappie nawet przez chwile nie pomyslalam o tym ze moje dziecko mogloby byc chore.