Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Ja to mam chyba jakiegos pecha. Objechalismy 3 alaby, na stronie info, ze otwarte, na miejscu kartka, ze zamkniete. W Diagnostyce wynik na poniedzialek... W koncu w ostatnim alabie sie udalo, ale wynik o 20.00 Nie wiem jak ja wytrzymam 😳
Beti, zatestuj jeszcze w niedzielkę! I pamiętak, neoparinki wirusował sam 🦔😉Nikodemka, Beti82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Monia, no ja bym polecała siostrze robić NIPTa, tak jak dziewczyny sugerują. Ja sama jestem z tych, co zrobiły na wszelki wypadek, żeby wiedzieć. A czy zrobi Sanco, Panoramę, Harmony, Nifty Pro czy co tam jeszcze, to już drugorzędna sprawa.
Ja bym chyba zrobiła tam, gdzie szybciej wyniki i tylko na te 3 podstawowe.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny, na której aptece internetowej najbardziej się opłaca obecnie zamawiać wyprawkę dla siebie i malucha? Nie chce mi się kilku koszyków robić, a od nadmiaru produktów i tak głowa już boli
Włączył mi się syndrom wicia gniazda... Sprzątam, piorę, sprzątam, planuję. PrzepadłamNiezapominajka2 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Dziewczyny, na której aptece internetowej najbardziej się opłaca obecnie zamawiać wyprawkę dla siebie i malucha? Nie chce mi się kilku koszyków robić, a od nadmiaru produktów i tak głowa już boli
Włączył mi się syndrom wicia gniazda... Sprzątam, piorę, sprzątam, planuję. Przepadłam
Pampersów miałam 88sztuk i poszły w nieco ponad tydzień Dada 1 też są, ale u mnie w biedrze tylko w małych paczuszkach, a hebe nie mam pod nosem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 10:45
alex0806 lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Ja robiłam na gemini, bo tam najbardziej opłacały się takie najdroższe rzeczy jak laktator, duża pojemność proszku, płynu, filtr 50 itp. Pieluchy miałam pampers premium care 1 a potem dada 2 (4-6kg) i te dady są super, polecam.
Pampersów miałam 88sztuk i poszły w nieco ponad tydzień Dada 1 też są, ale u mnie w biedrze tylko w małych paczuszkach, a hebe nie mam pod nosem.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Dziewczyny, na której aptece internetowej najbardziej się opłaca obecnie zamawiać wyprawkę dla siebie i malucha? Nie chce mi się kilku koszyków robić, a od nadmiaru produktów i tak głowa już boli
Włączył mi się syndrom wicia gniazda... Sprzątam, piorę, sprzątam, planuję. PrzepadłamMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
Beti, wow, jaka temperatura! A jakimi testami testujesz? Moze zaopatrz sie na jutro w Facelle z Rossmana?
madziorek86, Beti82 lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Ja właśnie laktatora nie muszę zamawiać, będę miała elektroniczny Lovi od położnej To jest ten plus. Lovelę mam, pampersy pewnie kupię stacjonarnie. Chociaż w sumie pakę zamówić można A hebe mam zaraz obok szpitala, mogę męża posłać Głównie chcę zamawiać wyprawkę do szpitala, ten cały śmieszny aspirator do nosa, termometr. Matko, tyle tego że nie ogarniam życia Dobrze, że mam pozapisywane wasze listy plus od położnej, weryfikacja w toku
no to w gemini bez tych rzeczy co wymieniłaś, to opłaca się termometr, te microlife miały tam dobrą cenę
Katarek też tam jest za chyba 40zł💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
A katarek macie elektroniczny czy ten taki z pompką wystarczy? (ja to w ogóle nieświadoma byłam wcześniej, że takie coś istnieje)
Jak na złość gemini ma awarię... Ale poczekam, bo na melissie nawet droższe rzeczy niektóre niż na gemini.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlex ja zrobilam teraz zakupy w melissie i koszyk na apteka melissa i wyszedl mi ok.20zl taniej niz na gemini. A dodane mialam identyczne rzeczy na liście.
Pampersy 1+2 po paczce 80 i 88 kupilam na allegro w sklepie oficjalnym pampers, bo byla znizka -58%. Moze jeszcze jest wyszlo 47zl za 168 pieluch, ze smartem przesylka za darmo, także super tanio
Wzięłam katarek plus do odkurzacza. Te elektryczne/elektroniczne ponoc są nie warte zakupu i swojej ceny w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 11:14
alex0806, Niezapominajka2, Nona lubią tę wiadomość