Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No i super! Z takiego kosza bym się bardziej cieszyła niż jakiegoś drogiego zbędnego gadżetu
A czego tu się bać, nie ominie mnie to w żaden sposób, trzeba się spiąć i pocisnąć ekspresowo a potem wrócić do domu i nauczyć się nowego życia 😁
Wiki, a teścik jakiś wzięłaś?!?!Magda - mbc, Wik89, Pestkaa, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Domi, super nastawienie
Nikodemko prezent mega, cieszyłabym się bardzo z czegoś takiego A na wynik bety to czekam, już miałam zawał jak zobaczyłam że napisałaś, bo myślałam że to to
U mnie burza, cudowne powietrze się zrobiło to można oddychać. Mam dzisiaj taki dzień na luzie, puściłam pranie z kilkoma rzeczami dla małej. I klepię to zamówienie, klepię... Końca nie widaćLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Domi_tur wrote:No i super! Z takiego kosza bym się bardziej cieszyła niż jakiegoś drogiego zbędnego gadżetu
A czego tu się bać, nie ominie mnie to w żaden sposób, trzeba się spiąć i pocisnąć ekspresowo a potem wrócić do domu i nauczyć się nowego życia 😁
Wiki, a teścik jakiś wzięłaś?!?!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Niezapominajko dokładnie tak. Test sanco to tylko test sanco, niestety ale wynik nadal jako statystyka 1: ileś tam, nie daje 100% pewności czy dziecko posiada wady kariotypu. Jakby w sanco wyszło coś nie tak to nie jest to żadna podstawa do terminacji ciązy tylko konieczność i tak wykonania amniopunkcji. Tylko amniopunkcja daje 100% wynik i jest podstawa do terminacji ciazy.
Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
[Q,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:02
Arashe, Dośka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Jak z opcją dostawy to biorę 😁 opowiadaj Magda, co tam dzieje?!
W nocy od 23 budził się co 1,5h o 7 poszedl spac na 3,5h łaskawca i od tamtej pory nie śpi, a sam leżeć nie chce, tylko na kimś 🤦🏻♀️ a wczoraj do 23 budził się ładnie co 3h na jedzenie, zjadał full procje i dalej spal, raz nawet 5h.
No nie dogodzisz matceprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Niestety, tylko odbiór osobisty, nie wysyłam za pobraniem 🤣
W nocy od 23 budził się co 1,5h o 7 poszedl spac na 3,5h łaskawca i od tamtej pory nie śpi, a sam leżeć nie chce, tylko na kimś 🤦🏻♀️ a wczoraj do 23 budził się ładnie co 3h na jedzenie, zjadał full procje i dalej spal, raz nawet 5h.
No nie dogodzisz matceprzedszkolanka:), Magda - mbc, Meggs lubią tę wiadomość
-
To ja tez witam się w 3 trymestrze
Beti piękny skok tempki mocno trzymam kciuki za test
Nikodemka czekam jak wszystkie dziewczyny na wystrzałowa betęprzedszkolanka:), madziorek86, Dośka, Magda - mbc, Słoneczko123, Beti82, alex0806, Pestkaa, blair., Szczęściara, Arashe, Niezapominajka2, tęczova, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Niezapominajko zgadzam się z Magdą. Dobry fachowiec (a takich mało teraz) musi się cenić by wyjść na swoje. Dacie rade na pewno 😊
Kozgo ja przy Tobie to jak balon :o ale wyskakuje mi mega teraz brzuch (kto mnie nie widzi tydzień to tak mówi) i się zrobiła piłka jak z Polą 😀
A mały dzisiaj mega leniwy😣Niezapominajka2 lubi tę wiadomość
-
Kozgo wow jeszcze kaloryfer na brzuchu widac.Zazdro 😍😍😍