Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko ogromne GRATULACJE 🤰👣💐🍼🎈🎉
Zaglądam tu do was czasem i jak czytałam że pozbyłas się tego polipa tak właśnie pomyślałam że tym razem się uda. Jeszcze raz gratulacje 🎈🎊
Dużo zdrowia dla was!
Nikodemka lubi tę wiadomość
19.12.2019 ♥️ 3600g 54cm -
Nikodemkaaaa❤❤❤ no pięknie 🤩
-
Nikodemko, specjalnie robię przerwę w piciu (rozpijam 20 zł, którymi wzgardziłaś ), strasznie się cieszę Kochana, wciągaj nas tam do Was! 😘😘😘
Nikodemka, przedszkolanka:), blair., Wik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Kochane moje, dziekuje! ❤️
Powiedzcie mi teraz... Zbadac bete za 48h i pozniej jeszcze raz po 72h? Jestem zielona 😳 -
Nikodemka wrote:Kochane moje, dziekuje! ❤️
Powiedzcie mi teraz... Zbadac bete za 48h i pozniej jeszcze raz po 72h? Jestem zielona 😳
Niezapominajko zmienil pozycje chyba bo jak jest precelkiem to uwielbia kopac w lewyą strone pepka(np.wczoraj lub na wizycie) a dzisiaj sie tylko przeciaga i czulam przy zgieciu meeega nisko lapki albo girki😀 ale moze po kolacji sie bardziej rozkreci😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 18:35
-
Nikodemko teraz ten baby shower nabiera innego znaczenia nie ? 😊🤩
A co do bety zbadałabym jak rośnie w pon i środę i jezeli bedzie ok to umawiałabym sie na wizyte do gina 😊 w zaleznosci co chcesz zobaczyc - pecherzyk to za tydzien, zarodek z serduszkiem za 2 najwczesniej 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 18:34