Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Jestescie niezawodne. Chyba poradze sie jeszcze fryzjerki, ale jestem sklonna ku pomalowaniu, bo mam tyle siwych wlosow, ze juz wszyscy mi o nich mowia. Z reszta to bedzie 14dpo, chyba na tak wczesnym etapie nie zaszkodzi.
Domi - nie zawaham sie uzyc L4 w koncu odetchne z tym zusem. I ogolnie odetchne -
Nikodemko najważniejsze to dobre nastawienie i jak najmniej stresu 😊
Bety do stres ogromny, wizyty usg zresztą też. Trzymam mocno kciuki by Twoja nadzerka nie uaktywniła sie tak jak moja i nie dawała Ci powodów do niepokoju. Pamietaj jednak ze nawet jakby pojawiły sie plamienia to nie musza oznaczac niczego złego. Duzo wypoczywaj i słuchaj tego co podpowiada Ci organizm, dużo wody i racjonalne odzywianie. Ale nie ma co świrować. Od siebie polecam magnez 😊 to moj najlepszy przyjaciel w ciążyNikodemka lubi tę wiadomość
-
A,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:03
tęczova, Wik89, Nikodemka, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczki, teraz Nikodemka, a zaraz my pijane buziaczki wysyła pijana Tęczova z augustowskich jezior 😍
blair., Wik89, Niezapominajka2, Nikodemka, Beti82, Nona, Kasztanek, Dośka, fiorella82, Słoneczko123, Szczęściara, Pestkaa, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Beta: 42,1
Progesteron: 27,8
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Teczova ja w Twojej okolicy i w podobnym stanie, piateczka! jeszcze w pakiecie objedzona karkowka z grilla 😁 tylko boli mnie kurcze ta małpa😢 mam nadzieje, ze wkrotce przejdzie
tęczova, Nona, blair. lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Piąteczka Kochana ❤❤❤🍾🍷🍸🍺🍹🍷🍾🍸🍹🍷🍸🍹🥂🍻🥃🥂🍻
A dla Mamusiek 🍼🍼🍼🍼przedszkolanka:), blair., Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Pijcie, pijcie, to Wasze ostatnie imprezowe podrygi 😎 Dzis na Baby Shower mialam zderzenie z rzeczywistoscia :d
alex0806, VianEthel2 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko nie brakuje tego ja ostatni raz to już nie pamiętam kiedy piłam... picolo na sylwestra ;p sponiewierało!
Piękne jest to że ten cudowtwórca tak się Tobą super zajął i od razu ciąża;) będziesz U niego prowadzić ciążę czy on tylko diagnostyką się zajmuje?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵