Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko a ja tak się cieszę, cały czas chodzisz mi po głowie ❤️❤️❤️ I chyba wszystkich owulaków nie wykorzystałaś co 😁?
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Anionka - oczywiscie, ze wysikalam 😂 W tym cyklu robilam tylko te od Ciebie, szczesliwe i zawiruskowane!
Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ranne ptaszki z Was dziewczyny. Ja dopiero wstałam. Męczy mnke od wczoraj bój jednej piersi, dość mocny przy dotyku a nawet chodzeniu. I wygląda na to, że jest spuchnięta. Spróbuję dziś z kapustą a jak nie pomoże to chyba lekarz, co?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Witam się z rana dzisiaj już mąż nie był dla mnie łaskawy i z 15 minut temu pobudka. Bo on się wysypia i mimowolnie ja się zwykle wtedy obudzę jak on w łóżku klika na telefonie albo coś. Ale nawet wyspana jestem już mały Armagedon też się obudził i cedzi matkę po żołądku;)
Vian mi ostatnio położna na edukacji mówiła że takie coś to może być zapalenie piersi. I jak już jest obrzęk to właśnie coś się mocno przytkało. Niż na brać wtedy Ibuprom przeciwzapalnie i przeciwbólowe, ciepły okład, kapusta. Poprobuj. Ostatnio miałaś chyba za dużo antybiotyków i Cię łapie ;(Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nikodemko, gratuluję 😘
Rada na już- zbadaj razem z beta (jak nie jutro, to w środę) białko C i S. To trochę kosztuje, ale ono lubi spaść w ciąży (zresztą nie wiesz jakie miałaś przed),a jest bezwzględnym wskazaniem do heparyny i to refundowanej. U mnie, przy mutacjach hetero oraz przy braku APS, lekarz by raczej zostawił sam Acard,a jak mu pokazałam wyniki białka to od 5 tygodnia heparyna.
Tylko to chyba nie każde laboratorium pobiera, więc się upewnij dzwoniąc wcześniej. Koszt obu białek to ok 150 zł.Nikodemka, Magda - mbc lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Anionka wysłałas tego maila?
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
A mi się chyb jakieś zapalenie przyplątało 😔 Bo coś kłuje i piecze. Oczywiście już panikowałam ze to szyjka sie skraca , ale to chyba nie takie objawy. Coś poza globulkami pomoze? Globulki mam jak coś, ale wolalabym ich nie stosowac bo moja szyjka zaraz znow zacznie plamić...
-
nick nieaktualny
-
Biegającą w Sopocie idźcie do knajpy Śliwka w kompot pycha jedzenie i maja taka opór pizzę ze śliwkowa konfitura obłęd!!!!
Vian coś przeciwzapalnego i kapusta powinny ponoć ja pamietam rozwijałam liście tłuczkiem i do lodówki i potem na pierś i super się sprawdzało tylko pachniałam jak wielka kapusta:)
Ja dziś odbieram synka po tygodniowych wakacjach u babci koniec lenistwa ale już tak mocno się stęskniłam ale przynajmniej przez ten tydz coś w domu ponadrabialamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 09:19
Nona lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Beti wysłałam teraz, sprawdź czy doszło
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Oczywiscie w moim alabie nie ma tych bialek, musialabym znowu jechac do Wawy, ja to sie mam
Ale slucham sie Waszych rad, bo naprawde nie wiem nic.
Bardzo staram sie nie stresowac.
Robie zdjecia na chrzcie i teraz to w ogole inne uczucie patrzec na takiego maluchaWik89, Ani0nka, Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
-
kozgo wrote:Beti Ty dziś testujesz czy jutro ?
Fiorella Ty kiedy teraz?
Temp poleciala jakos nie mialam nastroju
-
Beti, nie patrz tak na ta tempke. Mi zleciala na leb na szyje, podniosla sie dopiero wczoraj. Testuj jutro!
Pestkaa lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beti, nie patrz tak na ta tempke. Mi zleciala na leb na szyje, podniosla sie dopiero wczoraj. Testuj jutro!