Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie coś się dzieje, kłuje podbrzusze i cała reszta którą miałam się wzmaga. Albo mam zapalenie pęcherza, albo jakiś kamień czy piasek, bo mnie ciągle coś uwiera w środku. Przy sikaniu zero objawów, ale tak, jakbym jakaś kolkę miała. Jestem u rodziców, dziś wracam do domu, jak mi się uda gdzieś dziś test kupić to silne rano. A powiedzcie mi czy jak biorę dupka i mam zalecane brać do terminu @, to jak przestanę brać to @ przyjdzie od razu, czy trzeba będzie czekac?
-
fiorella82 wrote:U mnie coś się dzieje, kłuje podbrzusze i cała reszta którą miałam się wzmaga. Albo mam zapalenie pęcherza, albo jakiś kamień czy piasek, bo mnie ciągle coś uwiera w środku. Przy sikaniu zero objawów, ale tak, jakbym jakaś kolkę miała. Jestem u rodziców, dziś wracam do domu, jak mi się uda gdzieś dziś test kupić to silne rano. A powiedzcie mi czy jak biorę dupka i mam zalecane brać do terminu @, to jak przestanę brać to @ przyjdzie od razu, czy trzeba będzie czekac?
To zależy ... ja dostałam zawsze dzień po odstawieniu, ale cześć dziewczyn czeka np 3-4 dni
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Hah,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 14:03
-
Anionka super, że udało się zapanować nad cukrem 🙂
Przedszkolanko u nas w Poznaniu wczoraj padało kilka razy w ciągu dnia, dzisiaj już jest ładnie. Widziałam, że pod koniec przyszłego tygodnia wraca lato 🙂
Beti, Fiorella będę zaciskać kciuki na jutrzejsze testowania!
A co do Sopotu to ja polecam knajpkę SeaFood Station 🙂
Ja dzisiaj dzień lenia w ogrodzie u Rodziców 😉Beti82, Ani0nka, fiorella82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Mi też na dupku @ przychodził tak do 2-3 dni jak nie było ciąży. Że 2 razy przyszedł zanim odstawiłam. Ale zawsze robiłam test przed odstawieniem.
Poprasowałam dzisiaj trochę bo przyjemnie chłodno jest. Wyprasowalam tylko tetry, czapki i pajace i mam wrażenie że mi ręką odpadnie chce to ogarnąć w tym tygodniu bo później 2 tygodnie urlopu i nic nie zrobię, bo będziemy u rodziców. I sierpień. Zleci jak szalonesunshine03, Magda - mbc, fiorella82, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Fiorella - taaaaak mocno trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie. Jesli dzieje sie cos innego niz zwykle, to jest dobrze, wiesz o tym Co do dupka to do mnie okres przychodzil od 1 do 3 dni po odstawieniu.
-
nick nieaktualnykozgo wrote:Fiorella ja zawsze miałam zlecona betę w dniu @ i odstawić jak negatyw i po 2 dniach przychodził okres
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Fiorella - taaaaak mocno trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie. Jesli dzieje sie cos innego niz zwykle, to jest dobrze, wiesz o tym Co do dupka to do mnie okres przychodzil od 1 do 3 dni po odstawieniu.
-
Kozgo, czyli jednak prawda, że w drugiej ciąży brzuszek większy. U Ciebie z cały centymetr w obwodzie 😂
Beti, kciuki cały czas ściśnięte! Fiorella, a Ty testuj wieczorem!
Nikodemko, a Ty dzisiaj niby na żaden test nie sikałaś? 😏 Coś nie wierzę 😁 Pokaż!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 14:12
Beti82 lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Jestem zaskoczona. Zawsze sobie wyobrażałam, że w ciąży, zwłaszcza już takiej bardziej zaawansowanej, kobieta ma głównie brzuch. Taki wielki brzuchol dźwiga przed sobą. A wy wszystkie macie takie zgrabniutkie brzuszki. Fajnie.
Nikodemka lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
OlivkowaMama, Lami, blair., Rodzynka, alex0806, Niezapominajka2, Kasztanek, Beti82, Pestkaa, madziorek86, tęczova, Ani0nka, Meggs, Arashe, Szczęściara, Anhydra, Dośka, fiorella82, przedszkolanka:), Magda - mbc, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość