Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki tu spokój dzisiaj co porabiacie w tę leniwą niedzielę?
U mnie było ostatnie pranie ubranek, trochę prasowania, zrobiłam rosół i 2 danie na dwa dni, będzie z bańki jutro mam szkołę rodzenia i ćwiczenia A teraz chyba siadam do maszyny bo jeszcze kilka rzeczy sobie uroiłam do szycia i chce to zrobić jak najszybciejNikodemka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex - musze zrealizowac moje postanowienie i nauczyc sie szyc na maszynie bedac na ciazowym l4
alex0806 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny- nie nadrobię.
Dzisiaj (38+2 tc). o godz. 8.21 postanowił dłużej już nie męczyć swojej Mamy i przyjść na świat Olek❤ waga 2929g i 51 cm, 10/10 Apgar 😉.
Reszta szczegłów jak dojdę do siebie.
Całujemy i pozdrawiamy forumowe Ciocie😘alex0806, Wik89, madziorek86, Szczęściara, tęczova, Domi_tur, Pestkaa, Beti82, blair., OlivkowaMama, Rodzynka, Słoneczko123, Meggs, . Raga ., Nikodemka, Dośka, Nona, przedszkolanka:), Niezapominajka2, fiorella82, Magda - mbc, Lami, Cytrynowy sok, sunshine03, Arashe, Ani0nka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Ja właśnie tworzę matę taką na podłogę taką miałam wizję chyba fajnie wyjdzie podzielę się efektem końcowym ale trochę mi to zajmie bo robię coś w stylu kontrastowej z kwadratów
Nikodemka, sunshine03 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć Olek, cudownego życia Ci życzymy ❤ bądź grzecznym synkiem! Anhydra, szybkiego powrotu do domu, długo już się należałaś.
Kolejne forumowe maleństwo 😍Anhydra, Wik89 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja wracam umęczona do domu, dojadę, zeżrę coś i idę spać. Cudowny plan!
Widziałam dziś z milion bocianów, jednego prawie przejechałam 😂 lecące, siedzące, leżące, jedzące, stare i młode, któryś musi zadziałaćmadziorek86, Wik89, Anhydra, blair., Słoneczko123, Pestkaa, VianEthel2, Niezapominajka2, Cytrynowy sok, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Domi_tur wrote:Nie wiem, która robi jutro test ale wolny brzuszek trzeba zapelnic od zaraz 😁
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Anhydra tak sie ciesze.W koncu doczekalas.Nareszcie wyjdziesz ze szpitala na spacerki 😍😍😍A miałam juz pisac ,ze w czwartek jade do szpitala na Polna i ma Cie tam juz nie byc haha
-
Anhydra - cudownie, gratuluje! W koncu wrocisz do zycia poza szpitalem i to z Olkiem u boku! 😍